NAPUSTIO RIJALITI TRI NEDELJE PRED FINALE: Darjan Radumirović izbačen iz "Elite" (VIDEO)

Tokom prošle noći na rijaliti imanju u Šimanovcima održana je emisija "Elita - Izbacivanje".

Voditelj Darko Tanasijević poveo je nominovane takmičare Bojanu Pavlović, Mionu Jovanović, Stanislava Krofaka i Darjana Radumirovića u dvorište Bele kuće kako bi se održala borba za opstanak.

Tanasijević je nominovanima objasnio pravila igrice koja će pobedniku duplirati glasove. U igrici nijedan učesnik nije pobedio.

Zbog najmanjeg broja glasova "Elitu" je napustio Darjan Radumirović.

- Jedna osoba ima 48 posto, druga ima 39 posto, treća 12 posto i ko napušta Belu kuću ima 1 posto. Najviše glasova ima Miona Jovanović, Stanislav Krofak je drugi, Bojana ostaje i Darjan napušta "Elitu" - rekao je voditelj.

Radumirović se pozdravio sa cimerima i stigao u studio kod voditeljke Ane Radulović kako bi kao izbačeni takmičar sumirao svoje učešće u "Eliti".

- Darjane, biće ovo paklena nedelja, jako mi je šokantno ko je vođa. Kako si zadovoljan svojim učešćem? - pitala je voditeljka.

- Moraju da mi se slegnu utisci, uspeo sam da pobedim samog sebe, da u moru materijalnih stvari sam uspeo da pobedim sebe i ostanem do ovde - rekao je Darjan.

- Da li smatraš pobedom to što si ostao duže od Sneže u rijlalitiju? - pitala je voditeljka.

- Ne smatram pobedom što sam ostao duže u rijlaitiju od nje, ali sam je pobedio u drugim stvarima. Pojavila se u životu i otišla - rekao je Radumirović.

- Kako komentarišeš svoj odnos sa Miljanom Kulić? - pitala je voditeljka.

- To je osoba koja se retko viđa i sreće. Kod mene je uvek sve od srca, dopala mi se dvaput i bila mi je fina. Nije mi prišla kad sam krenuo i to je to - rekao je Darjan.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga - YouTube/PrintScreen

Darjan RadumirovićElitaElita 7