MOJ BRAK JE BIO SAVRŠEN, ALI SAM HTELA VIŠE I BOLJE: Jovana Jeremić iskreno o razvodu od Vojislava Miloševića

Jovana Jeremić često ističe kako njen put nije bio nimalo lak. Voditeljka je sada progovorila o svom detinjstvu, kao i borbi tokom školovanja, ali je pomenula i odnos s bivšim suprugom Vojislavom Miloševićem, zbog kojeg su joj se oči napunile suzama.

- Put je bio težak, a sada uživam u svojoj mladosti i luksuzu. Borila sam se kao lavica da bih živela ovako, a ovo je stečeno velikim radom, i čistim radom - rekla je Jovana u emisiji "Premijera-vikend specijal".

Ona se podsetila događaja iz detinjstva.

- Moja borba kreće od mojih pet godina, kada sam se sa bratom zatvorila u vitrinu za piće, i tada me je Bog sačuvao jer smo disali na slivnik. Znala sam da me u životu čeka velika borba, a znala sam da meni nema života do tridesete jer sam do tada morala da se borim kako bi stekla ono što želim.

Voditeljka je otkrila da je njena popularnost krenula da se širi kada je vodila rijaliti iako ona to nije htela da radi.

- Tada sam postala popularna i shvatia sam da mogu sve. 2021. godine se moj život menja, razvela sam se i srela se sa Željkom Mitrovićem sudbinski, i on mi je dao vetar u leđa za ono što sam htela da radim, dao mi je šansu na "Pinku" i to sam iskoristila - rekla je Jovana i dodala:

- Moj prvi muž je ponosan na mene, i meni je to jako drago. On je moj prvi suprug i uvek je bio uz mene, i kada nismo imali i kada smo imali. Krivo mi je što moja pokojna svekrva ne može da vidi sada mene i Leu. Moj brak je bio savršen, ali ja sam htela više, i bolje da sam prekinula na vreme.

Jovana je nakon toga progovorila o najvećoj nepravdi koju je preživela u životu.

- To je definivitno đak generacije, to je jedna velika nepravda, a ja to i dalje sanjam - dodala je Jeremićeva i otkrila šta bi rekla sada maloj Jovani da može:

- Rekla bih joj da ne brine i da se ne sekria za školu. Ja sam se stalno sekirala da li ću imati dovoljno novca, i dalje imam strah da li ću imati dovoljno novca da školujem svoje dete... Mnogo sam se sekirala za svoju egzistenciju.

Izvor: Pink.rs
Foto: jeremicjovana/Instagram

jovana jeremićrazvodtop_slidertv pinkvojislav milošević