STALNO ME GLEDA: Stanislav Krofak tvrdi da Miona Jovanović nije ravnodušna prema njemu, Nenad Aleksić Ša pobesneo zbog njegovih reči (VIDEO)

Tokom emisije "Pretres nedelje" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima Nenad Aleksić Ša zapretio je Mioni Jovanović da nikako ne sme da ode u hotel sa bivšim dečkom Stanislavom Krofakom, iako je to deo ovonedeljnog zadatka.

- Nema nikakvih intimiziranja i taj hotel da se ne desi - rekao je Ša.

- Miona, da li ćeš ići u hotel? - pitao je voditelj Milan Milošević.

- Zbog njega neću, da je on razuman čovek ja bih ispoštovala zadatak... Neka mi da pare, pošto će meni skinuti od honorara - rekla je Miona.

- Kad bi došla neka moja bivša baš me zanima kako bi reagovala, svaka normalna osoba koja voli bi se protivila tako nečemu, svakako sam se obrukao tako da me baš briga šta će ko da misli o meni - rekao je Aleksić.

- Što je ne ostaviš, ako sumnjaš toliko u nju? - pitao je voditelj.

- Pa svi bi to voleli, ali neće doći do toga, eto bolesno je volim i to je to - rekao je Nenad.

- Stanislave, ti si odmah pristao na zadatak, rekao si ko će šta biti na vašoj svadbi? - pitao je voditelj.

- Pa ja ću ispoštovati igricu, ja sam samo rekao da ne znam zašto potencira ko šta nosi, da li nosim patike koje mi je ona kupila. Ja nisam tu da pravim veštačku frku. Samo ću reći da me je gledala jedno 20 puta u sobi - rekao je Krofak.

- Ja je samo zamolim da ne priča o tim stvarima. Ako želi da je vrati uradi će to samo da se poigra, to je moje mišljenje. Rekao sam joj ispašćeš glupa ako sve ovo pokvariš na kraju. Ja zaista nemam loše mišljenje o njemu, prirodno mi je negativno što je tu, ali prema njemu nemam nikakav problem - rekao je Ša.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga - YouTube/PrintScreen

ElitaElita 7Miona Jovanovićnenad aleksić šaStanislav Krofak