POSLE DUGOGODIŠNJE BORBE ZA POTOMSTVO: Sanja Maletić postala majka

Najlepše moguće vesti danas su stigle iz doma Sanje Maletić jer je folk zvezda u prepodnevnim satima postala majka, donevši na svet devojčicu.

Rođenje naslednice istaknute estradne umetnice predstavlja najbolji završetak dugotrajne borbe za potomstvo o kojoj je ona u nekoliko navrata otvoreno pričala, ali i prava kruna ljubavi između Sanje i njenog supruga, sa kojim je u braku već više od decenije. Toliko su i trajali njeni pokušaji da zatrudni, što joj je na kraju i uspelo. Porođaj je protekao u najboljem redu, Sanja se dobro oseća, beba je odmah po rođenju dobila najviše ocene, a ponosni roditelji odlučili su da svojoj princezi daju ime Vanja, a nosiće očevo prezime - Stefanović.

Zbog dugotrajne borbe da se ostvari kao majka, kako se saynaje od izvora bliskih Sanji, ona tokom trudnoće nije želela da previše priča o tome, a ovo je bio i razlog njenog povlačenja iz javnosti u poslednjih godinu dana. I naši današnji pokušaji novinara da dođu do njene izjave nisu urodili plodom, a krugovi bliski Sanji rekli su da je isključila telefon jer želi da uživa u najlepšem danu i u potpunosti se posveti bebi.

Ime Vanja nosi poreklo iz ruskog jezika, i ima duboko značenje "ona koja je poslana od boga", "žena koja je božja snaga i milost" kao i "ona koju poštuju i vole".

Izvor: Kurir.rs
Foto: sanja_maletic_official/Instagram

sanja maletićtop_slider