DRAMA NA IMANJU U ŠIMANOVCIMA: Nakon saznanja da ga je supruga Jelena prevarila sa Urošem Rajačićem, Ivan Marinković doživeo nervni slom (VIDEO)

Sinoć je u "Eliti" održana emisija "Vanredni Pretres nedelje" koji je poslednji u ovoj sezoni. Voditelj Milan Milošević otkrio je da će Uroš Rajačić izneti sve detalje o aferi sa udatom Jelenom Marinković, a svi su željno iščekivali da vide kako će Ivan Marinković reagovati na to.

- Kako si, Uroše? Je l' ti neprijatno? Slušao sam tvoj razgovor sa Darkom i šta si rekao Ivanu, razumem što si tako postupio. Moram da ti kažem da posle razgovara koji su Ivan i Jelena obavili da su mnogi podržali Jelenu. Ti znaš koliko je ona nesrećna, koliko je ponižava i da je sakrio milion dinara - govorio je Milan.

- Reći ću da danima vagam i gledam šta je najbolje da se uradi. Ludilo je otkako je Stefani iznela, ja sam bio spreman da ćutim. Janjušu sam juče ispričao kako je tačno bilo, nije mogao da zna. Juče sam došao u situaciju da me Ivan pita, rekao sam da želim da ih spasem i sačuvam ove situacije pred kraj rijalitija. Jelena, ne mogu da verujem da si došla u situaciju da se poveravaš ljudima i govoriš svoju tajnu - rekao je Uroš.

- On je rekao da se spremao i da će da ispriča sve - umešala se Jelena.

- Rekao je da će da da dopisivanje sa tobom, gledaoci su to već videli. Rekao si da bi se sa njom viđao napolju, da li govoriš istinu ili je raskrinkavaš? Videli smo pipanje ispod rulet stola - dodao je Milan.

- Krenulo je sve od Slađe Bošković, istina je šta je Stefani pričala. Primetio sam neke stvari, ali nisam razmišljao. Bio sam tad povezivan sa više devojaka, nije mi palo na pamet ko je. Iz čista mira mi je donela kafu i čokoladicu, kad je rekla da je Jelena, ja sam rekao da me to ne interesuje. Povodom da napravi prvi korak, bio sam u šoku. Ja vidim svako ko me pogleda - govorio je Uroš, a Ivan je sve vreme ispitivao Jelenu zašto je to uradila.

- Ja sam mu danas rekla da sam prva sve počela, sto puta sam rekla - pravdala se Jelena.

- Ja nisam pitao nikad što mi je dala to, sve se nastavilo... Bile su čokolade ispod jastuka, na krevetu... Sve dok me nisu poslali u zatvor. Došao sam u zatvor, rekla je da je to sudbina. Rekla mi je da legnem, ja sam legao okrenut ka rešetkama... Osetio sam da se približava, ja sam se okrenuo ka njoj. Kad osetim tu privlačnost, ja sam kriv što sam dopustio... Ja ne pokušavam krivicu da skinem sa sebe, bilo je neko maženje, nije bilo onanisanja, nego maženje... Pokrili smo se u jednom trenutku - govorio je Uroš.

- Šta ti misliš pi*ka ti materina, nemoj sad ovde da me manipulišeš - rekao je Ivan.

- Slušaj njega, šta sad da radim je l' treba da kukam na ovo što se desilo - rekla je Jelena.

- Bilo je tog maženja i hvatanja ovde gde je ona mene grebala malo i bilo je tog dodira. Posle toga smo seli da pričamo o tome gde mi je ona rekla da se negde zaljubila i da hoće da se vidimo napolju. Bilo je na tiću da možemo da se viđamo i da bi videla sa njim šta i kako, pričali smo malo o tome i to je to što je bilo u zatvoru. Posle zatvora se nastavilo to sa čokoladicama, onda je ona meni posle kucala na prozor, ja sam rekao kako sam se osetio. Ne zaljubljujem se tek tako, moram da osetim neku emociju. Nastavio sam posle sa tim flertom - rekao je Rajačić, nakon čega je Ivan skinuo burmu Jeleni.

Ivan Marinković nakon priznanja Uroša Rajačića nije mogao da se smiri, pa je za vreme reklama izašao u dvorište Bele kuće i prolio gorke suze.

On nije mogao da veruje kako ga je Jelena izdala, pa je kukao na sav glas, a utehu su mu pružale Bojana Pavlović i Anđela Šparavalo.

Nakon toga, usledilo je suočavanje Jelene i Ivana. On joj je prišao kako bi razrešio sve detalje vezane za aferu sa Urošem.

- Slušaj me idiote sad, rekla si mi da je hteo da te dohvati u zatvoru i rekao je da želi da te poljubi. Je l' moguće da si ti meni ovo uradila - pitao je Ivan Jelenu.

- Htela sam više puta da ti kažem, ali sam ipak odlučila da ne priznam jer si ti krenuo odmah da skačeš i vrištiš. Ne poznajem ni ja sebe baš toliko kao što i ti mene nisi poznavao uopšte - rekla je Jelena.

- Ti si mislila da on neće sve ovo reći, ja ne mogu sa ovom ženom da pričam sada - rekao je Ivan.

- Saslušaj me sada, samo se*eš i pametuješ - rekla je Jelena.

- Da li si mi rekla da si mi ispričala sve i da ti preko ovih stvari ne bih prešao. Je l' ti misliš da ću ja da ti pređem preko nekih stvari?! Ja sam tebe ispod trema pitao da li se desilo, ti si rekla ne i onda nisi htela da se zakuneš u Beku. Šta ima da te slušam sada kada mi do pre 45 minuta nisi ništa rekla - rekao je Ivan.

- Što se obraćaš drugima sada, njemu je samo bitno da priča sada nešto - rekla je Jelena.

- Ja moram nešto da je pitam, Jelena, kad je napisala ova poruka - pitao je Ivan.

- Nije bitno, ne sećam se - odgovorila je Jelena.

- Kako si ležala sa mnom u krevetu? Kad si napisala poruku - upitao je Marinković.

- Koristiš ćerku ovde... Pričaš sam sa sobom, pomeri se od mene. Ja neću sa tobom da pričam. Ležala sam sa tobom, ne zanima me - dodala je ona.

- Ti si sve Stefani ispričala o našem životu, ona je iznela dve najbitije stvari. Hteo si da se čuje da ona prenese Urošu. Kad si napisala poruku? - upitao je on.

- Ne zanimaš me jer si bezobrazan. Krenuo si one tvoje stare fore, dno dna - rekla je Jelena.

- Nisam te vređao i neću. Da li znaš šta je to, poziv na s*ks? Ti si udata pre šest meseci, imaš burmu - nastavio je Ivan.

- Ne zanima me, baci burmu. Smaraš me, naporan si - odbrusila mu je Jelena.

- Da li ima veće gluposti da žena sa burmom na ruci dozvoljava muškacu da je mazi po polnom organu? Neko te dira, a ti gledaš da li je dirao po levoj ili desnoj strani. Ja tebe ne vređam, nisam te nijednom uvredio, niti te nazvao kako sam nazivao ove žene - govorio je Ivan.

- Kako ti si bolestan - rekla je Jelena.

- Stavite me na poligraf da li sam je prevario, a mogao sam milion puta. Nisam naznaku dao. Ja sam njoj rekao da me je gledala 24 časa na tv-u, a ona je bila sama devet meseci... Nikad joj ništa nisam rekao - pričao je Marinković.

- Da li je pričao kad nisu stigle cigarete da sam sigurno otišla iz stana? - upitala je Jelena.

- Imao sam paranoje. Ti si posle svega ušla u rijaliti sa mužem sa kojim si se venčala 15. septembra i nakon tri meseca daješ da ti neko dira polni ogran. Drago mi je da se boriš sama protiv svih, a dok sam te branio, tresla si se i ćutala. Ovo znači da si mi sve radila iza leđa i da me nisi volela. Zaključujemo ovaj razgovor, a ti nastavi sa svojim dečkom. Treba da spavate zajedno, Jovana, pomiri se sa tim. Treba ono sa poruka da pretoče u javnost. Nemoj da ti padne na pamet da dolaziš u Dalmatinsku. Moj advokat neka zove Geru, ključevi da se dostave - zaključio je Ivan Marinković.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga - YouTube/PrintScreen

Elitaivan marinkovićJelena MarinkovićUroš Rajačić