RAZOČARALI SU ME RODITELJI I BAKA, IDU PROTIV MENE: Miona Jovanović iskreno o odnosu sa porodicom nakon izlaska iz rijalitija i ljubavnoj vezi sa Nenadom Aleksićem Ša (VIDEO)

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša pojavili su se sinoć na žurki "Elite", a ona je prokomentarisala reakciju porodice na njeno učešće u rijalitiju.

- Baka je burno reagovala, svađale smo se i pre ulaska u rijaliti, mislila je da će Beograd da me proguta. Nisam htela da radim u nekoj apoteci, da nađem nekog finog gospodina, ovo nije 15. vek - rekla je Miona i dodala:

- Moji se toliko mešaju, ne znam zašto, razočarali su me roditelji, baka... Njihova reakcija na finalnoj večeri je neprimerena, idu protiv mene - rekla je Jovanovićeva za "Blic".

Pevačica je potom u emisiji "Narod pita" otkrila kako protiču prvi dani nakon izlaska iz rijaltija. Dotakla se svog odnos sa Nenadom Aleksićem Ša kao i relacije sa svojom porodicom.

- Miona, kako si? Tvoj izlazak je podigao buru u javnosti, na kraju si otišla u Zemun, kako je prošla noć?

- Noć je protekla sjajno, gledali smo klipove i komentare, sve je bilo tako prelepo, uzela sam njegov telefon i sve pogledala. Nekako sam bila jako lagana u tom trenutku. Nisam se odrekla svoje porodice, niti oni mene, baka je malo ljuta ali kad sam zakucala na vrata sve je bilo normalno.

Da li su tvoji namerno ostavili telefon kod kuće da bi otišla u Kragujevac?

- Meni on nije postavljao nikakve ultimatume, rekao mi je da radim kako želim. Ja sam svakako otišla u Kragujevac i pričala sa njima, puštali su mi neke klipove ružne i one masnice koje sam imala na finalu. Rekli su mi da su razočarani u mene, sinoć sam se ponovo naljutila na njih ali sam sigurna da će sve biti okej na kraju.

Kruže priče da si otpratila mnoge momke sa kojima su te povezivali?

- Jesam naravno, to je bio naš dogovor i otpratiću ih još jer nema potrebe da pratim neke ljude sa kojima nemam kontakt.

Izvor: Blic.rs/Pink.rs
Foto: Zadruga - YouTube/PrintScreen

ElitaElita 7Miona Jovanovićnenad aleksić ša