Novica: Znao sam da Mačvan voli Partizan

Čuveni Novica ubica ovoga puta biće samo u ulozi gledaoca, ali s obzirom na trag koji je ostavio u Partizanu, svaki pravi navijač ne bi imao ništa protiv i da ubaci 40 poena, samo da je zdrav.

Nažalost, Novica u poslednje dve sezone više može da priča o povredama i oporavku, nego o fantastičnim partijama na koje nas je navikao. Pehovi su se ređali jedan za drugim, zbog čega je propustio i Evropsko prvenstvo u Litvaniji. Poslednji, povreda kolena, od parketa će ga odvojiti pet sedmica. Operacija i skoro dve nedelje oporavka su već iza njega.

Počeo sam već da šetam bez štaka, vozim bicikl, radim na jačanju noge. Doktori su veoma zadovoljni kako je prošao zahvat i kako teče rehabilitacija. Biće sve kako treba, za petnaestak dana trebalo bi da počnem sa treninzima. Vratiću se još bolji i jači, na tom putu imam i punu podršku kluba – rekao nam je sjajni krilni centar dok se polako spremao za polazak kući, jasno odajući utisak čoveka punog samopouzdanja.

Na pitanje kako ocenjuje odluku Milana Mačvana, prijatelja iz reprezentacije, da obuče crno–beli dres, Novica je rekao:

Od uvek sam znao da Maki voli Partizan, sigurno da nije pogrešio. Trenutno je za njega bolje da bude u crno–belom dresu nego u Makabiju. Nije mala stvar nositi Partizanov grb na grudima i on to odlično zna.

Izvor: zurnal.rs

evroligakk partizannovica veličković