POSTAO JE OTAC, A I DALJE SE BAVI MNOME: Maja Marinković žestoko prozvala Filipa Cara

Starleta i učesnica rijaliti programa "Elita 7" Maja Marinković ubeđena je da je i dalje "rak rana" bivšem dečku Filipu Caru, koji je nedavno dobio dete sa pobednicom "Zadruge 6" Aleksandrom Nikolić.

Ona se dotakla i odnosa sa Stanislavom Krofakom, pa spomenula i njegovu porodicu.

- Nisam upoznala njegovu porodicu na finalnoj noće "Elite". Stanislav je ispao pre mene, iako to nije očekivao. Kraljica rijalitija ga je ispratila. Šalim se. Onda je bila ta napeta situacija sa Takijem. Ali kako sam rekla, ja sam punoletna, donosim sama svoje odluke, i to je negde moja jačina. Mnogim muškarcima sa kojima sam bila sam i dalje "rak rana".

Voditeljka Milica Kemez želela je da sazna na koga misli kada kaže "rak rana".

- Evo, kao Filip Car. Ja sam njemu i dalje "rak rana". On je prvi zvao mene i slao mi poruke. Napisao mi je "Gde si?" nakon završne noći kada je bilo dosta poziva. Nakon što ja nisam odgovarala, dobila sam ono vezano za Aleksandrinu trudnoću i to u trenucima kada ja nisam komentarisala na loš način. Nisam monstrum da se time bavim. Onda sam ja pozvala njega i rekla šta i kako. Razgovor je bio totalno opušten i ne vidim razloga da se to toliko poteže. Onaj poziv u "Narod pita", sve govori. Neko ko ima svoj život i ko je postao otac, ne znam čemu potreba da se bavi mnome - rekla je Maja u podkastu "Balkanska veselja".

Izvor: Blic.rs
Foto: majaamarinkovic/Instagram

ElitaFilip Carmaja marinkovic