DUGOOČEKIVANI SUSRET PRED KAMERAMA: Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić biće učesnici "Elite 8"?!

Fanovi rijalitija željno iščekuju septembar i novu, osmu sezonu "Elite", kada će se takmičari useliti na velelepno imanje u Šimanovcima i prirediti gledaocima nezaboravni šou. Na društvenim mrežama se uveliko spekuliše o potencijalnim učesnicima, a Zvezdan Slavnić je obradovao fanove objavom na društvenim mrežama, kada je saopštio da su u toku pregovori.

Kako je i njegova nekadašnja izabranica, Anđela Đuričić, uhvaćena sa Lepim Mićom, vrlo je verovatno da će se njih dvoje ponovo sresti na mestu gde su vezu otpočeli. Na pitanje kako bi sada izgledao njihov susret i da li bi se uopšte pozdravili, s obzirom da je njihov raskid bio poprilično buran, Zvezdan kaže:

- Naravno da bih joj pružio ruku i rekao "Zdravo", da smo u rijalitiju, napolju stvarno zavisi od situacije... Ako je neka slična rijalitiju, naravno da bih se pozdravio.

Slavnić se osvrnuo i na Aneli Ahmić, koju je izdvojio i izabrao u "duelu" sa Majom Marinković. Zvezdan je priznao da Aneli lepo izgleda, ali da nije previše pratio rijaliti, da bi mogao nešto više da zaključi.

- Ne bih ni birao između njih dve. Aneli lepo izgleda, koliko sam mogao ja da vidim, ali nisam pratio puno, da bih nešto više mogao da kažem - zaključio je Zvezdan Slavnić.

Izvor: Republika.rs
Foto: andjelaadjuricicc/Instagram

Anđela ĐuričićElitaElita 8Zvezdan Slavnić