NE MOŽE DA POSTANE MAJKA, PA JE ODLUČILA DA BUDE STARLETA: Ivan Marinković žestoko prozvao bivšu suprugu Jelenu Ilić, ona mu brutalno odgovorila (VIDEO)

U emisiji "Narod pita" na televiziji "Pink" voditeljka Ana Radulović ugostila je učesnicu "Elite" Jelenu Ilić.

- Šta ti je mama rekla za sve ono što je izrečeno o njoj - pitala je voditeljka Jelenu.

- Ne znam što je to pričao, bila je zgrožena i potresena. Ne želi više Ivana da vidi na televiziji - rekla je Jelena.

Potom se u emisiju uključio Jelenin još uvek zakoniti suprug Ivan Marinković, kojeg je prevarila sa Urošem Rajačićem dok su boravili u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima.

- Napisao sam poruku našoj prijateljici da nije lepo što nas Jelena ofira. Ne duguje ona meni ništa i ona je to meni vratila, odnosno mom kumu. Što bih ja plaćao nekom 50.000 dinara, a osoba me vara - počeo je Ivan.

- Šta ona ima da priča o mom životu i porodici? To je žena koja me je varala pet meseci na nacionalnoj televiziji i misli da je to u redu - nastavio je on.

- Molim da se pijani gledaoci ne uključuju u emisiju - ubacila se Jelena.

- Ne znam kako si podnela danas zahtev, nedelja je. Nadam se da ću sutra to zateći u sandučetu. Jedino ako pripremaš razvod za sledeću sezonu jer se sporazumni razvod lako reši. Seljančuro jedna, nemoj da mi se pojavlljuješ u kraju - rekao je Marinković.

- Ivane, možeš li da prokomentarišeš tvoje pomirenje sa Miljanom Kulić - pitala je voditeljka.

- Nema nikakvog pomirenja, to je samo zbog Željka. U dobrim smo odnosima i to je to - odgovorio je Marinković.

- Ivane, da li želiš da odgovoriš na pitanje zašto potenciraš da Jelena nije majka i nema decu? - rekla je voditeljka.

- Zato što treba da iznesem sve, istina je sve što pričam o njenim odnosima sa porodicom. Ona priča o mojoj sestri i ćerki, sa mnom ne možete tako, da ona gostuje sama u emisiji i da ja nemam prava da pričam. Jelena je znala da ne možemo da imamo dete i zato je ovo uradila, zato me je prevarila, ona je žena koja ne može da ima dete - rekao je Ivan.

- Ne služimo pijane goste da znaš - rekla je Ilićeva.

- Ona je mene optužila da sam impotentan i ja mogu da pokažem da nisam, to govori u prilog tome da ona ne može da ima decu i kad je shvatila to, ona želi da uspe kao starleta, ona sada želi sve da napravi kroz rijaliti. Želi da uđe u "Elitu 8" i da bude sa prvim muškarcem u rijalitiju koji uđe. Kotistila me je šest godina, živela na moj račun, ona je zaradila u rijalitiju samo 10 hiljada evra, a ja preko 100 hiljada evra - dodao je Ivan.

- Kako si živeo poslednje tri godine, naravno da si od mene - rekla je Jelena.

- Ona niti je završila fakultet, niti je apsolvent, iz Niša je pobegla u Beograd i imala je aferu sa nekim moćnicima, nema kome nije bila dužna, treba da joj bude sramota. Folirantkinjo, ko je platio usta ta tvoja i grudi, koliko imaš para na računu? - pitao je Ivan.

- Ja radila grudi, je l' si ti normalan? Ja sam živela na Dorćolu i Novom Beogradu pre tebe, budalo jedna - rekla je Jelena.

- Seljančuro, živela si po nasipima i prigradskim naseljima, kad si mene upoznala videla si Beograd - rekao je Marinković.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga - YouTube/PrintScreen

ElitaElita 7ivan marinkovićjelena ilić