Da li ste znali da Toni Cetinski igra tenis? Odmerio je snage s Goranom Ivaniševićem, a na luksuzno imanje stigli su helikopterom

Svoje snage na novim teniskim terenima u Istri prvi su odmerili proslavljeni teniser i osvajač Vimbldona Goran Ivanišević i jedan od najpopularnijih hrvatskih pevača Toni Cetinski.

Na ekskluzivni teniski meč koji je bio propraćen smehom i dobrom zabavom stigli su u maniru pravih zvezda, ni manje ni više nego helikopterom.

Foto: Matej Paluh

- Teren je odličan, a mislim da je upravo teniski teren upotpunio ambijent ovog čarobnog i predivnog mesta kao stvorenog za odmor - rekao je Goran Ivanišević za "Coverstyle", te dodao kako mu je, uprkos tome što je "malo zakržljao", popularni pevač Toni Cetinski u ovoj utakmici bio je i te kako dostojan suparnik.

- Bila mi je čast da uveličam ovaj događaj, dođem na ovu destinaciju i udarim pokoju - izjavio je Toni Cetinski kroz smeh. Višestruki dobitnik nagrade "Porin" teniski reket u ruci nije držao pune dve godine.

Foto: Matej Paluh

Raskošno imanje Meneghetti krije se u bajkovitim istarskim Balama među maslinama i vinovim lozama i idealna je letnja destinacija da razmazite sva čula. Na njemu se nalaze hotel s pet zvezdica, prostrane vile i rezidencije, dva restorana, bar, beach club i svetski priznata vinarija, a odnedavno i teniski tereni.

Foto: Matej Paluh

Inače, ovo mesto je mnogima prvo na listi za beg od stresa, briga i umora...

Izvor: Slobodnadalmacija.hr
Foto: Matej Paluh

goran ivaniševićmeneghettitoni cetinskitop_slider