ŽELIM DA BUDEM PORED SINA: Ivan Marinković iskreno o pomirenju sa nekadašnjom izabranicom Miljanom Kulić

Učesnik rijalitija "Elita 7" Ivan Marinković progovorio je o svom pomirenju sa nekadašnjo izabranicom Miljanom Kulić sa kojom ima sina Željka i odnosu sa još uvek zakonitom suprugom Jelenom Ilić koja ga je prevarila sa Urošem Rajačićem tokom njihovog boravka u šimanovačkoj Beloj kući.

Kako je došlo do primirja s Marijom i Miljanom Kulić?

- Imao sam želju da stupim u kontakt sa svojim sinom Željkom. Marija nije odmah najbolje reagovala, ali je posle dva dana to prihvatila. Nakon toga je sve normalno krenulo sa nama da funckioniše. Što se mene tiče, nisam ni ja prvi ranije među nama pravio komplikacije. Ne radim ovo iz inata bilo kome, već jer osećam da treba da budem pored svog sina.

Kako je Marija prešla preko svega što si joj izrekao?

- Njoj je drago jer sam ja sada pored sina. Nije me ni pitala da li smo Miljana i ja osetili neku ljubavnu konekciju, jer zna da od toga nema ništa.

Kako su izgledali vaši dani u Nišu?

- Šetali smo, kupovali smo Željku igračke. Kupali smo se u bazenu, sve je bilo najboljem redu. Ništa se loše nije desilo i funkcionisalo je sve na najbolji mogući način, iskreno.

Da li ste se Jelena i ti dogovorili oko psa Beke, kod koga će biti?

- Ne, ja sam rekao sve što sam imao. Čujemo se putem sms poruka. Ona je rekla da mi neće davati Beku, ali me je pozvala pre neki dan i rekla da može da bude kod mene dok je ona na putu.

Da li si očekivao ovakav sled događaja između Jelene i Uroša. Ona je rekla da se ne čuju.

- Mene to zaista ne zanima.

Izvor: Pink.rs
Foto: marijakulic_mtaz/Instagram

ElitaElita 7ivan marinkovićmiljana kulić