Pet odevnih kombinacija koje muškarci obožavaju!

Nedavno sprovedeno istraživanje pokazalo je da su muškarci pravi klasičari kad je u pitanju odeća koju vole da vide na ženskom telu. Prema anketi koji je sproveo američki portal “Redbook”, frajeri na devojkama najviše vole jednostavne komade odeće bez previše detalja. Donosimo pet kombinacija koje frajeri žele videti na nama.

Seksi donje rublje

Ovo je naravno odeća koju muškarci najviše vole videti na nama, pogotovo ako je u pitanju čipka ili saten. Oni obožavaju izazovne kombinacije donjeg rublja, poput svilenih spavaćica, haltera, korseta, prozirnih gaćica i ostalih stvari koje inače vide na devojkama u časopisima te sanjaju o tome u svojoj sobi.

Jednostavna mala haljina

Seksi jednostavna haljina koja naglašava ženske obline, bez previše detalja, šljokica ili cirkona, ono je što momke ostavlja bez daha. Oni vole seksipil, ali s merom, ne vole preterivanja s ludim dodacima. Izazovna haljinica u kombinaciji sa seksi potpeticama i raspuštena kosa učiniće svoje bez dodatnog truda. U ovom slučaju definitivno vredi izreka - manje je više!


Farmerice i bela majica

Imaj na umu da muškarci ne shvataju modu i modne trendove zbog kojih se devojke oblače u široke muške košulje, pantalone s visokim strukom ili čupave čizme. Za njih je uvek jednostavnost na prvom mestu, jer oni žele da vide tebe i tvoje telo onakvim kakvo jeste. Možda ti se ovo čini neverovatno, ali farmerice u kombinaciji s jednostavnom majicom su pri vrhu popisa odevnih kombinacija koje oni vole na tebi. Ovakav izgled odaje utisak da se nisi previše trudila, a ipak izgledaš seksi.

Suknja do kolena

Frajerima su neodoljivo privlačne žene u uskim suknjama do kolena i visokim potpeticama. Ovaj izgled tzv. "šefice" uleva mu divljenje i poštovanje. Mini suknje znaju biti previše vulgarne dok uske suknje ove dužine čine tvoj izgled ozbiljnim i samosvesnim. Osim toga, takve suknje ga verovatno asociraju na stroge seksi profesorice ili neke druge uloge iz njegovih maštarija.


Trenerka

Sigurno nisi očekivala ovaj odevni predmet na popisu, no frajeri jednostavno obožavaju ženske guze u trenerkama. Ovaj izgled je pun pogodak pogotovo ako se radi o užoj trenerci. Preferiraju svetle boje no prema istraživanju ovo je jedan od najdražih odevnih predmeta u kojem vole da nas vidi, bilo da se radi o kućnom ili sportskom "trenerka" stilu.

modaode?a