Svečanim otvaranjem bureta počinje "Novosadski Oktoberfest"

Novosadski Oktoberfest 2024 održaće se ove godine 4. i 5. oktobra u pravoj bavarskoj atmosferi u velikom pivskom šatoru ispred TC Promenada u Novom Sadu.

Svečano otvaranje festivala biće održano u petak 4. oktobra u 19.00 časova ispred Media Wall-a kod pivskog šatora ispred TC Promenada u Novom Sadu. 

Na otvaraju će govoriti Milorad Radojević, član Gradskog veća za privredu Grada Novog Sada, Nenad Ivanišević, pokrajinski sekretar za privredu AP Vojvodine, Hana Elten, politički savetnik Ambasade Nemačke, Boris Hengert Bulić, predstavnik nemačke nacionalne zajednice u Novom Sadu i Robert Čoban, predsednik Color Press Grupe. Govornici na otvaranju će nakon toga svečano otvoriti pivsko bure i označiti početak "Novosadskog Oktoberfesta".

U više od 100 vrsta piva, 20 vrsta kobasica, leberkezu i perecama moći ćete da uživate uz neke od najboljih muzičara sa ovih prostora. Ove godine sa bine “Novosadskog Oktoberfesta” prašiće: "Savršeni marginalci", "Pero Deformero", "Orthodox Celts", "BandX AD/DC Tribute", "EKV Tribute", "Zbogom Brus Li" i "Riders od the Doors", "Red Hotel Chilli Peppers Tribute" i "Sputnik". Ove godine na festivalu će nastupiti i "Vinostranci", bend koji izvodi ruske rok-hitove.

Manifestacija je podržana od strane Ministarstva turizma i omladine, Uprave za privredu Grada Novog Sada, Sekretarijata za privredu i turizam Autonomne pokrajine Vojvodine, Sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo AP Vojvodine, Ambasade Nemačke u Beogradu

http://communications.rs/oktoberfest2024/

novosadski oktoberfestoktoberfest 2024TOP