Kad "Izađi na crtu...", izađe na nos?

Producenti kviza "Izađi na crtu, Milanu Kaliniću" su uvereni da je njihov kviz najbolji i da ljudi sa radošću sede nekoliko sati ispred televizora prateći dogodovštine njihovih junaka.

Većina komentara koji su se mogli čuti o emisiji uglavnom su se svodili na isto - malo ko bi želeo da provede sate i sate gledajući da li će neko pobediti Milana Kalinića u nebrojeno mnogo (ne previše zanimljivih) igara, piše "Puls". E sada, da li će moći da makar jednom mesečno gledaju kome to Milan "izlazi na crtu", ili će se i ova periodika iz jednom u dve nedelje, pa jednom u mesec dana, prorediti na - jednom u nikad, videćemo uskoro. Možda već sledećeg meseca!

Slađana Paunović, PR TV Prva, povodom ove vesti, iznela je sledeće statističke podatke:

- Prošla emisija našla se na prvoj poziciji sa 38 odsto udela u gledanosti u ciljnoj grupi od 18 do 50 godina starosti i 12.4 odsto rejtinga. U terminu od 20:00 do 01:00 h Prva je bila ubedljvo najgledanija televizija sa 34.2 odsto učešća u gledanosti, što je više od svih komercijalnih televizija sa nacionalnom frekvencijom zajedno. Šou je pratilo preko 2.5 miliona gledalaca, a u samoj završnici takmičenja svaki drugi gledalac je s nestrpljenijem pratio konačni ishod borbe - rekla je Slađana.

Priče o kvizu koji zahteva od gledalaca višečasovno praćenje, prema njenim rečima su samo dokaz "neprofesionalizma i gluposti".

- Emisija "Izađi na crtu" se od samog starta emituje jednom mesečno, prva je bila u septembru, druga u oktobru i 20. novembra će se emitovati treća. Elementarno nepoznavanje medija se nalazi u ovom tekstu, jer niko osim vas nije ni pozvao da se informiše već je objavio tekste koji je glupost i neistina - objasnila je Slađana za Puls.

Da li vi gledate kviz "Izađi na crtu?"