Prosinečki: Situacija je katastrofalna!

"Moram, nažalost, da čestitam Partizanu jer je pobedio. Moja ekipa je pala posle promašenog penala, jer je razmišljala o toj situaciji. Moramo da analiziramo sve - zašto se to dogodilo i zašto nismo iskoristili naše šanse, a oni jesu. Da smo poveli, drugačiju bismo priču pričali", rekao je Prosinečki novinarima posle poraza od 2:0.

"Ovo je vrlo težak poraz. Partizan sada ima sedam bodova prednosti i biće jako teško stići ih... Situacija je katastrofalna", kazao je Prosinečki.

Na poluvremenu utakmice desio se incident, kada su se pokoškali pripadnici stručnog štaba oba tima.

"Tokom cele utakmice ni 'a' nisam rekao ni njima (stručnom štabu Partizana) ni sudijama. A on (trener Partizana Aleksandar Stanojević) je sve vreme imao svoju priču. Ovakva atmosfera u derbiju je na neki način normalna i nije ništa čudna", rekao je Prosinečki.

On je kazao da se duže zadržao na sastanku sa igračima i da zato nije bilo zajedničke konferencije za novinare oba trenera, a ne zbog incidenata.

"Ne mogu da budem zadovoljan ni odbranom ni napadom. Imamo mnogo stvari koje treba da popravimo. Zvezda može i mora bolje. Imamo kvalitet, samo treba raditi", rekao je Prosinečki.

Novinare je zanimalo da li se trener sada brine za svoju budućnost u klubu, na šta je hrvatski stručnjak kratko odgovorio: "To ćete morati da pitate nekog drugog".

Beta

fk crvena zvezdarobert prosinečkivečiti derbi