Lukić daje ostavku?

On danas nije bio dostupan za komentar, kao ni sportski direktor Ivan Adžić niti bilo ko od visokih funkcionera kluba, ali je portparol crveno-belih Marko Nikolovski kazao da će predsednik Lukić "od ponedeljka razgovarati sa novinarima".

Zvezda je juče poražena u utakmici 13. kola Super lige Srbije i sada zaostaje sedam bodova za četvorostrukim uzastopnim prvakom Partizanom.

Trener Robert Prosinečki igračima je danas dao slobodan dan, pa nikoga od njih nije bilo na stadionu.

Jučerašnja utakmica na "Marakani" odigrana je uz mnogo tenzija, a po završetku meča nezvanično se saznaje da je došlo do međusobnog koškanja igrača poraženog tima.

To je posredno potvrdio odbrambeni igrač Zvezde Nikola Petković kada je novinarima rekao da se on "nije tukao" već je "samo razdvajao". Navodno, došlo je do guranja između Kolumbijca Kristijana Borhe i Milana Vilotića.


Beogradski sportski listovi "Sportski žurnal" i "Sport" preneli su danas da je Vladan Lukić spremio ostavku na mesto predsednika Zvezde i da će to saopštiti na sednici Skupštine kluba sredinom decembra.

Posle jučerašnje utakmice Lukić je imao sastanak i sa predstavnicima navijača Crvene zvezde "delijama" koji su, kako se nezvanično saznaje, tražili odlazak sportskog direktora Ivana Adžića.

Do kraja prvog dela sezone u prvenstvu Srbije ostalo je da se odigraju još dva kola.

Zvezda u subotu 3. decembra gostuje kod Rada, a potom će nedelju dana kasnije biti domaćin novosadskoj Vojvodini.

Beta

fk crvena zvezdavladan lukić