Vodimo te na doček Srpske Nove godine!

Što bi rekli mladi - imamo najave u fulu! Restorani, klubovi, žurke, svirke - sve je kao na Nadlanu u kategoriji - Srpska Nova godina.

Pa još kad padne na taj kao "baksuzan" dan, onda je i "srpski" zainatiti se malo i pokazati kako taj dan nije nesrećan već bezobrazan!
Bezobrazno se provedi u klubu Plastik jer te očekuje iznenađenje u vidu grupe Sunshine! "Priđi mi ti", "Miss J", "Misli mene gone" samo su neke od pesama koje su nas spašavale devedesetih... Zašto se opet ne bismo podsetili te energije...

Preporučujemo ti i sve te nove klubove u Karađorđevoj! Ma kakva ulica Strahinjića Bana, Obilićev venac ili splavovi... Pomalo sablasna i dugačka Karađorđeva postala je mesto dobrog provoda! Mladost, Brankow, KC Grad, Soho Republic, Mamolo - klubovi su blizu Karađorđeve ulice, koji nude super provode tog 13. januara!

Klub Tube dovodi stranog gosta -Terija Frensisa! Frensis je jedan od umetnika čije će ime zlatnim slovima zauvek biti upisano na svetskoj elektronskoj sceni, jer je osmislio i prvi počeo da pušta tek-haus.

Poznata beogradska posvuduša Nataša Bekvalac nastupiće u klubu Magacin. Poznato je da ne propušta zabave u Beogradu i Novom Sadu, pa zašto ne bi i sama napravila jednu dobru!

I Rumuni poštuju našu proslavicu, pa će tako zvezdica Inna u Beogradu nastupiti baš na Srpsku Novu godinu u Belexpo centru. Inna nije sujeverna, pa se ugledaj na nju!

Imamo i poslasticu za tebe! Ako nemaš ideju kuda, a nisi nešto pri parama - Vodimo te za dž na žurke! Pravac ovde: Srpska Nova godina - besplatne karte.

Nadlanu.com kreće u veliku akciju protiv baksuznog petka 13. Jedino sredstvo je dobar provod! Pridruži nam se!

srpska nova godina