Tadić imitira Putina uoči izbora?

Politički marketing usmeren ka pasioniranim korisnicima Interneta ili duhovitost pomešana sa viškom vremena nekog ljubitelja društvenih mreža?

Bilo kako bilo, ali sada se i predsednik Srbije Boris Tadić, poput premijera Rusije Vladimira Putina, može pohvaliti Tumblr nalogom posvećenom njegovim najrazličitijim aktivnostima.


Pa kad može Putin da "radi stvari" čak i golišav, sa pivom ili pokraj zubarske stolice na vladimirputindoingthings.tumblr.com što ne bi mogao naš predsednik da vozi kombajn, juri jazavce ili "razgovara" sa šunkom na boristadicdoingthings.tumblr.com?

Ovaj Tumblr koji je na engleskom jeziku, takođe poput Putinovog, očigledno vodi neko koga izuzetno inspirišu akcije predsednika Tadića pa je tako pored slike njegovog druženja sa mladim majkama napisao: Boris Tadić "poukuje" mlade majke pred njihovom decom.

Kako to biva u ozbiljnoj priči društvenih mreža, Tumblr odmah prate i odgovarajuća Facebook grupa i Twitter nalog, naravno, kako bi promocija bila potpuna.

Bilo da je predizborna akcija Tadićevog štaba ili još jedan Tumblr-izvor dobrih fora, vidimo da će nas na toj adresi u budućnosti očekivati pregršt zanimljivosti. Pa, već smo fanovi "stvari koje radi Vladimir Putin", čak i kad je obučen.

boris tadićtumblrvladimir putin