Big Snow Festival: Još danas snižene cene!

Pored vrhunskog zabavnog (muzičko-sportskog) programa koji vas očekuje na Big Snow festivalu (koji se ove godine, od 23. do 30. marta održava u Srbiji, na Kopaoniku) atraktivne cene festivalskih aranžmana su svakako jedan od važnih faktora, ukoliko na vreme razmišljate da obezbedite svoje mesto na festivalu.

Podsećamo vas da velika promotivna akcija traje još samo 31. januara i obuhvata sedam dana skijanja i najluđeg provoda za svega 99 evra! Cena uključuje sedam dana smeštaja u centru Kopaonika (Konaci ili Jatovi apartmani) uz sedmodnevnu ulaznicu za festival, dok se šestodnevni ski pass za sve posetioce festivala može kupiti sa popustom od 60%, za samo 39 evra!

Uz to, svim zainteresovanim organizatori su omogućili i plaćanje u ratama, a potvrda rezervacije iznosi samo 2000 dinara!

Telefon za rezervacije: 061.319.28.46 ili putem emaila info@bigsnow.rs.
Akcija traje do 31. januara, a broj aranžmana po poklon cenama je ograničen.

Iskoristite ovu jedinstvenu ponudu da skijate i uživate u festivalu 7 dana i to smešteni u centru Kopaonika za samo 138eur (smeštaj + ski pass + ulaznica), jer se takva prilika verovatno nikada više neće ponoviti.

Ne propusti neponovljivo iskustvo žurke i sportske zabave u jednom! U međuvremenu proveri šta nude beogradski klubovi.

big snow festival