Skupština FSS zakazana za 17. februar

Kako se navodi na sajtu FSS, sednica Skupštine će se održati u 13.00 u Sportskom centru u Staroj Pazovi, a predhodiće joj sednica Izvršnog odbora, koja će početi u 11.00.

Današnjim sastankom predsedavao je predsednik FSS Tomislav Karadžić, a na njemu je, između ostalog, za 8. februar zakazana sednica Odbora za hitna pitanja. Tom prilikom biće razmatrana sva dokumenta bitna za sprovođenje dnevnog reda Skupštine, kao i statuta FSS, Poslovnika o radu Skupštine i finansijkog izveštaja.

U Beogradu će sutra biti održana sednica Komisije za pravna pitanja, dok će sednice Finansijske komisije i Nadzornog odbora biti održane u ponedeljak, navodi se u saopštenju.

Na današnjoj sednici Odbora za hitna pitanja usvojen je Pravilnik o radu Arbitražnog suda FSS-a i prosleđen je na javnu raspravu koja će trajati 30 dana. Usvojeni su, takođe, i Pravilnik o licenciranju i finansijskom fer-pleju za takmičenja u organizaciji Evropske fudbalske federacije (UEFA) i Pravilnik o statusu i osposobljavanju komesara za bezbednost FSS.

Beta

fsstomislav karadžić