Tevez: Manćini me je tretirao kao psa!

"Nadam se da ću pomoći Sitiju da postane šampion", rekao je Tevez argentinskoj televiziji Foks sports.

Tevez je proveo skoro tri meseca na neovlašćenom odsustvu u rodnoj Argentini, pošto je kažnjen jer je odbio da se zagreje na meču Lige šampiona protiv Bajerna iz Minhena u septembru prošle godine.

Argentinac je istakao da su Manćin i klub odbili da kažu istinu o tome šta se tada dogodilo.

On je dodao da je bio spreman da uđe u igru protiv Bajerna, ali da je bio uznemiren tonom kojim mu se Manćin obratio kada mu je rekao da se zagreje u drugom poluvremenu.

Prema Tevezovim rečima, Manćin se u tom trenutku svađao sa bosanskim reprezentativcem iz redova Sitija Edinom Džekom.

"On (Manćin) mi je naredio kao psu da se zagrejem. Klub nikada nije rekao javnosti istinu o tome šta se stvarno dogodilo i zbog toga sam besan", rekao je Tevez.

POGLEDAJ VIDEO: Tevez odbio da uđe u igru

Posle propalih pokušaja odlaska iz Sitija u januarskom prelaznom roku, Argentinac je rekao da je spreman na dogovor s klubom.

"Odlučio sam se da se vratim iz ličnih razloga, da okrenem situaciju i pridobijem navijače. Oni su se okrenuli protiv mene posle meča s Bajernom jer nisu bili dobro obavešteni šta se stvarno desilo", kazao je Tevez.

Iako je ranije rekao da je "nemoguće" da se Tevez vrati u tim, Manćin je posle jučerašnje pobede nad Aston Vilom (1:0) u Premijer ligi Engleske kazao da napadač može da ponovo zaigra ako se izvini za svoju neposlušnost.

Tevesov pravni savetnik Pol Makarti rekao je ranije danas da Argentinac "želi da ponovo igra fudbal i pomogne Mančester sitiju da osvoji titulu".

Makarti je kazao da je došlo do "odmrzavanja" u odnosu Manćinija i Teveza.

Britanski mediji procenjuju da je argentinski napadač zbog sukoba s trenerom izgubio oko 10 miliona funti.

Teves je tokom zime bio blizu odlaska iz Mančester sitija, međutim, nije došlo do transfera u Milan, niti u Pari Sen Žermen.

Beta

karlos tevesmančester sitipremijer ligaroberto man?ini