Orlovi pobedili Jermeniju sa 2:0

Srbija je povela golom Zdravka Kuzmanovića u 15, a konačnih 2:0 postavio je kapiten Branislav Ivanović u 30. minutu.

Kuzmanovićev gol je prvi koji je Srbija postigla posle tri utakmice.

On je iskoristio lošu intervernciju golmana Jermena Grigora

Meliksetjana posle šuta Aleksandra Kolarova i loptu sproveo u praznu mrežu.

Drugi gol Srbija je postigla posle još jedne loše odbrane Meliksetjana, kada je posle šuta Kuzmanovića iz slobodnog udarca sa 16 metara na odbijenu loptu naleteo Ivanović.

"Orlovi" su u 14. minutu imali priliku da povedu, ali je posle kornera Kuzmanovića sa desne strane, Ivanović udarcem glavom pogodio prečku.

Najbolju šansu Jermenija je imala u 58. minutu kada je štoper Srbije Neven Subotić, u nameri da izbaci centriranu loptu sa desne strane, pogodio stativu sopstvenog gola.

U prvom poluvremenu Srbija je bila bolja, imala više šansi, a do još jednog gola mogla je da dođe preko Kolarova, kome je šut iz slobodnog udarca sa oko 30 metara odbranio golman Jermenije.

Srbija i Jermenija su u drugom poluvremenu pokušavali uglavnom šutevima iz daljine koji su u većini slučajeva završavali van okvira gola.

Jermenija je mogla da postigne gol i u 77. minutu kada je Gazarjan prošao po levoj strani i dodao loptu do Valtera Pogosjana, ali je Kolarov na vreme uklizao i izblokirao šut jermenskog reprezentativca.

Reprezentativci Srbije sutra se sastaju sa domaćinom Kiprom u 15.00 u još jednom prijateljskom meču.

Beta

orlovi