"Last Minute" za odlazak na Big Snow Fest

Odbrojavanje do početka Big Snow Kop festivala, najvećeg zimskog muzičkog festivala u jugoistočnoj Evropi koji se održava na Kopaoniku od 19.-25.marta, je počelo.

PROČITAJ SVE O: Big Snow Festival Kopaonik

Preostalih desetak dana je šansa da se zahvaljujući last minute aranžmanima svi zainteresovani priključe velikom broju posetilaca iz zemlje i inostranstva koji su svoje mesto za fantastičan provod na Big Snow Kop festivalu već obezbedili.

Pored još uvek aktuelnih festivalskih paketa (smeštaj +ulaznica) već od 99 evra (u vikend naselju) ili 121 evro (u centru), na raspolaganju su i Party vikend paketi u JAT-ovim apartmanima po ceni od 54 evra za period od 24. - 26.03. Posebno atraktivna ponuda su Produženi vikend lux paketi sa smeštajem na bazi najma i polupansiona u ekskluzivnim hotelima Angella i Grand koji sa jednim danom gratis iznose od 160 -195 evra za period od 22-26.marta, kada se inače očekuje i najveća posećenost. Uz ove pakete, 4dnevni ski pass se može obezbediti za 28 evra dok je 2dnevni svega 15 evra.

Do 15. marta u prodaji su i ulaznice po promo cenama: dnevne ulaznice (od 490-1990 din u zavisnosti od dana), trodnevne (2990 din), četvorodnevne (3990 din) i paket ulaznica za svih sedam dana trajanja festivala (4990 din). Očekuje se porast cena ulaznica na samom festivalu i do 50% u zavisnosti od festivalskog dana.

big snow festival