Najbolje od Glob Metropoliten Tours-a

U moru štandova, kao jedan od najlepših izdvojio se i štand turističke agencije Glob Metropoliten Tours-a.

Agencija je ponudila brojne egzotične destinacije i aranžmane za ovu godinu. Posebno je ponosna na ponudu za grčka ostrva i poluostrvo Peloponez jer malo ko ima u svojoj ponudi taj deo Grčke.

Za uskršnje i prvomajske praznike predlažu Toskanu, dvorce Bavarske, Istanbul kao i daleku egzotičnu Kubu.

Za idealan porodični odmor sa decom predlažu španski resort Marina D'Or sa grupnim polascima.

A pravo rajsko uživanje pruža vam Azija I Šri Lanka (ture, ajurveda tretmani…).

Glob Metropoliten Tours je i jedina agencija koja nudi čarobna putovanja na Kamčatku, Aljasku, Severni i Južni pol. Imate jedinstvenu priliku da konzumirate kavijar odmah po ulovu same ribe, sretnete se sa pingvinima i belim medvedima i doživite takozvane POLARNE AVANTURE, krstarenja koja se pamte za ceo život.

Za sve one koji žele da avanturu dožive u svojoj zemlji, onda je RAKIJA AVANTURA – Putevi Šljivovice pravi izbor.Obilasci destilerija po Srbiji uz gastronomsku turu, muzički i folklorni program, a sve to u trajanju od dva ili tri dana.…Garantovani polasci biće poznati 20. marta.
Takođe vredno pominjanja je I to da je u toku podela novih Metropoliten Club kartica.

Svojim članovima Club-a Glob Metropoliten pruži mogućnost određenih privilegija kod svojih brižljivo odabranih partnera: ekskluzivni restorani i klubovi, saloni lepote, zdravstvene usluge, umetnički i sportski centri. A samo neka od poznatih imenu jesu: Distante shop, Solo optička radnja, Tintolino fabrika slatkiša i Mammas Biscuit House kafić i poslastičarnica; najstariji bistro u gradu sa sjajnom hranom i još boljim svirkama petkom 'Trandafilović' , boemski restoran u Skadarliji: 'Skadarlijski Čardak'; zlatara Stefanović, mesto gde možete naći brojanice od polu dragog kamenja 'FINE INC' i brend Ljubav Vera Nada; salon lepote Body & Nails....

Dobrodošli!

Phone/Fax: 381-(0)11 2430 899
381-(0)11 2430 852
Mobile: 381-(0)64 8226 600
Email: glob@metropoliten.com

putovanjaturizam