Političko opredeljenje i seks

Mada u Srbiji još uglavnom nema vesti o seks skandalima domaćih političara, mnogi su spremni da svakom poličaru bio on "srpski domaćin" ili "Evropejac" daju i neku seksualnu karakteristiku.

Da Srbija nije usamljen slučaj govore i podaci o najnovijem istraživanju sprovedenom u Francuskoj, gde su građani koji podržavaju liberalne političke ideje označeni kao oni koji više uživaju u čarima seksa, nasuprot konzervativcima čiji seksualni život nije najbolji.

Konzervativci uživaju u stabilnijem, ali manje intenzivnom seksualnom životu, dok liberali imaju življi seksualni život i neretko uživaju u neobuzdanom seksu, otkriva najnovije francusko istraživanje.

Građani Francuske koji podržavaju desno orijentisanog Sarkozija imaju seks 6,7 puta mesečno, a oni koji podržavaju socijaliste seksaju se 7,6 puta mesečno, piše thelocal.fr.

Liberalni glasači češće uživaju u seksualnim eksperimentima, tvrdi istraživanje u kojem su, ipak, najlošije prošli oni koji ne podržavaju ni jednu stranku.

Rezultati ovog neobičnog istraživanja nisu previše iznenadili javnost s obzirom na to da većina smatra da su liberalni glasači opušteniji pa samim tim i više uživaju u seksu.

političke partijeseks