Promocija "Kontrasta" napunila "Sinemu"

Nikoli i „Kontrastu“ su, pored kompletnog matičnog benda predvođenog Borom Đorđevićem, podršku pružili, između ostalih, Đule i Srba (Van Gogh), Žika Jelić, Bojan Marović, Nikola Sarić Sajko, Saša Dragić, Srđan „Moby“, Gane Pecikoza...

„Kontrast“, pored Zorića, čine takođe afirmisani muzičari koji sviraju sa Željkom Joksimovićem, Jelenom Tomašević, Sergejom Ćetkovićem i mnogim drugim zvezdama i klupskim bendovima – pevač Nikola Antonijević, gitarista Dušan Alagić, basista Aleksandar Mišković i bubnjar Igor Božić. Bend je na promociji izveo četiri pesme sa albuma prvenca – „Bilo kad, bilo gde“, „Šta smo sada mi“, „Nauči me da ljubav ne postoji“ i „Ostani“.

Ovaj album je proistekao iz moje potrebe da se autorski izrazim. Imam užasno veliku želju da doprinesem domaćoj muzičkoj sceni koliko god je moguće. Nedostaju ti bendovi i bendovska svirka koja je osamdesetih bila aktuelna. U Ribljoj čorbi sam osetio šta znači dobra energija u grupi i razumevanje koje imamo jedni za druge, želeo sam to da prenesem i na Kontrast. Nadam se da će ovaj moj projekat biti podsticaj još nekim mladim autorima da stvaraju i promovišu sopstvenu muziku. Što se tiče daljih planova, počinjemo snimanje prvog spota za pesmu „Nauči me da ljubav ne postoji“ a nadam se da ćemo uskoro krenuti i sa svirkama“, rekao je na promociji Nikola Zorić.

bend kontrastbojan marović