Šta sve žene kriju od muškaraca

Žena se često samo pretvara da je otvorena knjiga, ali u stvarnosti to nikad nije tako, dragi muškarci. Ali upravo te tajne i najdublja razmišljanja i jesu ono što joj daje poseban šarm, zar ne? Međutim, muškarcima to i ne bi tako smetalo da ih žene time istovremeno ne isključuju iz njihovog tajnog sveta, kažu ankete koje prenosi “Metroportal”.

O tajnim odajama ženske duše oni su tako prinuđeni da nagađaju, ponekad stvarajući potpuno pogrešnu sliku o njenim neotkrivenim željama, planovima, fantazijama, ljubavniku iz prošlosti... Često se i plaše da zavire u te tajne jer je ponekad neke stvari ipak bolje ne znati...

I baš kada se topiš od miline dok te draga gleda onako slatko i neodoljivo, ona možda upravo u tom trenutku misli:

-Mrzim što spavaš u toj glupoj majici, ali kad te nema, ja uživam da spavam u njoj jer miriše na tebe.

-Iako na prvom sastanku insistiram da ja platim račun ili da ga podelimo, smatraću da si cicija i da nisi nimalo džentlmen u slučaju da ti ne platiš ceo račun.

-Razmišljam o bivšima i upoređujem ih sa tobom. Uglavnom pobeđuješ, ali nisi ni ti savršen.

-Izjava da mi je svejedno hoćeš li me nazvati ili ne čist je izgovor. U suštini, jedva čekam da me nazoveš čim spustim slušalicu. I ne samo to - želim da planiraš već idući susret pre nego što se postojeći završi.

-Na početku naše veze imala sam običaj da čuvam sve tvoje poruke, chat-ove, e-mailove i da ih čitam iznova i iznova. Ponekad sam ih pokazivala prijateljicama.

-Onog dana kad si mi dao lozinku za e-mailove, prvo što sam uradla je proveravanje s kim si se i o čemu dopisivao

-Volela bih da znam šta te uzbuđuje. Verujem da je to u stvari jako smešno jer sam videla na kakve pornografske stranice ideš.

-Ne moraš uvek da budeš dobar dečko sa mnom. Ponekad malo prljavog razgovora dobro dođe.

-Ti si moje drugo ja, ali moja najbolja prijateljica je ona kojoj se poveravam. Od visine tvoje plate do veličine drugih stvari... ona zna sve. Zato, dokle god pred njom govoriš da me voliš, sve je OK. Zapamti, ona je moja, a ne tvoja najbolja prijateljica.

-Opravdano mi prigovaraš što ti postavljam toliko pitanja. Međutim, ja te tako samo testiram. Merim i analiziram svaku tvoju reč, potez, izraz, e-mail ili SMS koji napišeš meni ili nekom drugom. Zato, kad te pitam razmišljaš li o drugim ženama, odgovor treba da bude samo jedan: „Zašto bih to uopše radio kad imam tebe?". Pazi se, dakle!

-Ponekad volim da te učinim ljubomornim jer se tako osećam željenom. Zato, kad me uhvatiš da flertujem s prijateljem, znaj da to u stvari radim s tobom.

-Svaki put kad se svađam s tobom je zato što se osećam zapostavljenom. Ne zatvaraj se u svoju ljušturu kad se osećam loše. Samo mi daj ono za šta se borim - tvoju potpunu pažnju. Ma, u stvari, malo pažnje i bit ću tvoja!

-Volim da me stalno podsećaš koliko sam ti potrebna. Zašto ti je teško da izustiš „Ti me činiš potpunim" ili „Ne ostavljaj me samog"?

-Na kraju, ali nikako manje važno! Bez obzira koliko sam samostalna, koliko god govorila da mi ne treba muškarac da bih se osećala srećnom, još uvek želim da ti preuzmeš glavnu reč kad smo u krevetu.

ljubavmuško - ženski odnosivezežene