Svetlana Danilović i Dragan Ćirić pobednici sedmog teniskog turnira poznatih

Izuzetni teniski doživljaj, sjajna zabava i druženje, razna iznenadjenja i nagrade za publiku i ovoga puta su dočekala brojne posetioce sportsko-zabavnog programa turnira, za vikend 19. i 20. maja, i okupila do sada najširi krug poznatih ličnosti u muškoj i ženskoj konkurenciji koje redovno i na zapaženom takmičarskom nivou igraju tenis!

Među ovogodišnjim učesnicima su i Srđan Đoković, Vanja Grbić, Bane Trifunović, Žika i Jelena Zana, Kiki Lesendrić, Bata Mirković, Milan Kalinić, Milan Vasić, Aleksandra Perović, Goran Pitić, Milan Bošković, Duca Marković, Miloš Maksimović, Nenad Jestrović, Saša Dragić, Ivica Kralj, Niggor, Ivan Zeljković, Dejan Udovičić, Andrej Kulundžić, Igor Miklja, Aleksa Jelić, Boris Stajkovac, Mirko Luković i mnogi drugi.

Posebno važan sadržaj programa Turnira poznatih ove godine je i održavanje Turnira u Mini-tenisu „Jaffa Mini-Tennis Open“ za decu do 10 godina, u saradnji sa Tennis 10S .

Trofej pobednicima i finalistima „Celebrities Challengera“ i „Mini-Tennis Opena“ u svim konkurencijama i ove godine uručio je selektor Dejvis Kup Reprezentacije Srbije Bogdan Obradović, kao i Goran Prpić, nekadašnji reprezentativac SFRJ u tenisu i selektor hrvatske muške i ženske reprezentacije u tenisu. Goran je bio specijalni gost turnira i odigrao je meč egzibicije. Humanitarni fond turnira je posvećen školi „Stefan Dečanski za decu sa oštećenim sluhom, nagluve.

Osim na terenu, burno je bilo i na tribinama. Igrači su za svoju podršku poveli prijatelje i porodicu, pa je tako i glumica Branka Pujić bodrila svog supruga, glumca Dragana Jovanovića, koji je na kraju Turnira osvojio titulu "Igrač koji je najviše napredovao".

Sedmi teniski turnir poznatih kod Noleta - Foto galerija

“Moraću više da ulažem u talenat svog muža, nisam znala da mu ovako dobro ide tenis”, kroz osmeh je rekla glumica za portal Nadlanu.com.

Iako je odneo pobedu na ovogodišnjem Turniru poznatih, bivši proslavljeni fudbaler Partizana i Barselone, Dragan Ćirić, nije bio u preteranoj euforiji zbog pobede. S obzirom da je pokazao zavidan nivo igre, pitali smo ga za utiske i koliko često igra tenis na šta je on skromno odgovorio: „Hvala na čestitkama, bilo mi je zaista veliko zadovoljstvo što sam učestvovao na turniru. Volim tenis i igram ga svakodnevno na Partizanovim terenima.“

Iako je rekao da je umoran od celodnevnih mečeva, bivši fudbaler koji je od pre nekoliko godina ušao i u ugostiteljske vode otvorivši restoran "Milagro" u Zemunu, pozvao je učesnike u svoj restoran da se uz večeru i piće opuste nakon završetka Turnira, što su na veliko zadovoljstvo učesnici i prihvatili.

MUŠKO FINALE : Dragan Ćiric / Aleksandar Gajšek 6:2
ŽENSKO FINALE : Jellena / Ceca Danilović 1:6
IGRAČ KOJI JE NAJVIŠE NAPREDOVAO : Gagi Jovanović
MUŠKI DUBL : Goran Perović Kengur i Vlada Perović / Vladimir Marković i Angelo Scatigna 5:7
MINI TENIS : Senka Deletić / Uroš Radovanović 6:0

dragan ?irićhumanitarna akcijasvetlana danilovićteniski klub novakteniski turnir poznatih