Blondi u karantinu Partizana

Možda do karantina Partizana ne mogu da stignu žene i devojke fudbalera, ali nema te prepreke koju Blondi ne bi premostila kada je su u pitanju stadion, kopačke i fudbal.

Kako se priča Blondi, nije mogla da ostavi na miru fudbalere Partizana, koji su više od svega voleli da im Blondi u karantinu puca penale, a njenim slobodnim udarcima izgleda da je jedino odoleo ko drugi nego golman Partizana Vladimir Stojković.

Da se nešto čudno dešava u karantinu, opazio je, kako se tvrdi, i bivši trener Partizana Avram Grant koji izgleda sa Blondi nije mogao da nađe zajednički jezik. Šuška se da je Grant tvrdio da je jedan od bitnih razloga loše igre fudbalera Partizana atraktivna starleta Blondi.

Iako su po pravilu, na počinak odlazili u 22 sata, fudbaleri su se budili umorni i sa manjkom koncentracije za trening. Da li će ovo trpeti novi trener Vladimir Vermezović ostaje da vidimo...

Ali izgleda da je i Blodni došao kraj u Partizanu, jer je tim na pripremama u Sloveniji pobedio sa 3:0 nižerazredni Polau iz Austrije, koji sa klupe predvodi Milko Đurovski.

fk partizannada blondivladimir stojković