Najlepši sportista OI 2012 je... Kamil Lakur!

Super-zgodni Kamil Lakur je 27-godišnji Francuz i izuzetan plivač koji, pored titule najboljeg 2010. godine, može da se pohvali i trostrukom titulom najboljeg u Evropi. Njegov stil (ne mislimo na ovaj seksi, nego plivački) je leđni. A da ima leđa - ima!

Naravno, modnoj industriji nije promaklo da primeti koliko je zgodan Kamil pa su ga angažovali za kampanje za "Chanel" i "Clarins" u kojima jednostavno blista. Deluje kao de se ne trudi previše, jer prosto je takav... po celom telu!

Kamila prijatelji zovu "Žirafa", kako zbog imena, tako zbog visine. Mada, možda bi mogli i da ga zovu "Anđeo", zbog lica koje nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Kamil je izuzetno disciplinovan sportista i plivanje mu je život. Njegov dan nije samo "baš sam lep, zato ću pobediti" već izgleda ovako:

- Budim se svakog jutra u 6.15h kako bih stigao na trening. U vodi sam tačno u 6.45h. Potom sledi dizanje tegova u trajanju od dva sata, a onda popodne opet dva sata plivanja.

Na ovogodišnjim Olimpijskim igrama u Londonu, Kamil Lakur je za sada osvojio četvrto mesto na trci 100 metara leđno. Biće bolje, Kamil, mi smo uz tebe!