Nada Blondi bolje trenira fudbalere Partizana od Vermeza

- Juče ujutru sam se vratila sa odmora iz Crne Gore i nisam ni znala da su ispali iz Lige šampiona. Žao mi je momaka, verujem da su tužni, ali moraju da podignu glavu. Mislim da će se brzo vratiti u formu i da će ponovo pogađati, kako na terenu, tako i van njega - ističe Nada u razgovoru za "Alo!".

Poznata starleta smatra da je problem u metodama treninga koje forsira trener Partizana Vladimir Vermezović.

- Mislim da bi momci bolje igrali kada bih ih ja malo trenirala! Posle mojih treninga, sigurno bi bili u mnogo većoj kondiciji i davali bi maksimum na utakmicama jer znaju da bi za svaki gol bili dobro nagrađeni - poručuje Nada.

Blondi kaže i da igrače crno-belih ne treba osuđivati zato što uživaju u noćnom životu jer to čine sve fudbalske zvezde.

- Živi su ljudi i moraju malo da se izduvaju. Koliko čujem, noć pred AEL bili su u karantinu i naravno da sutradan ništa nisu mogli da „ubodu“ na terenu. To se tako ne radi i trener to mora odmah da promeni jer to negativno utiče na rezultate. U svakom slučaju, stojim na usluzi stručnom štabu Partizana. Spremna sam da pomognem da se vrati dobra atmosfera u Humskoj i crno-beli prođu u Ligu Evrope - poručuje Nada Blondi.

fk partizannada blondi