Sanovnik zdravlja

Kuća

Kuća predstavlja vaše zdravstveno stanje. U kavom je stanju kuća koju sanjate u takvom stanju je i vaše telo. Pa ako je kuća na primer u požaru ili ruševnama, to je signal da nešto ne funkcioniše kako treba. Kuća, takođe simboliše i psihološko zdravlje i svest.

Automobil

Auto predstavlja vašu sposobnost da napredujete. Najuobičajeniji san vezan za auto je da nekuda krenete i da se auto usput pokvari. To je signal da ste preopterećeni i da trebate smanjiti stres, a poslove obavljati jedan po jedan. Kvar motora signalizira da vam je potrebna pauza.

Utapanje

Utapanje simboliše da su odgovornosti nadmašile vaše sposobnosti. Možda je vreme da posle ovakog sna malo prikočite.

Krvarenje

Krv predstavlja fizičku energiju. Najčešće signališe da stavljate previše odgovornosti na sebe. Možda se radi o poslu ili nečemu drugom. U svakom slučaju gubitak krvi u snu, znak je da se trebate zaustaviti i prikupiti snage.

Padanje

Padanje najčešće simboliše padanje u depresivno stanje. Bez obzira padate li sa zgrade ili niz stepenice, to je znak da je nešto u vašem životu krenulo loše. Najvjerojatnije još uvijek niste potpuno upali u depresiju, pa ako sanjate da padate dajte sve od sebe da popravite situaciju. Padanje ponekada znači i materijalne gubitke.

sanovnikživi zdravo