Podmladi lice u sedam poteza

Ciljane vežbe mogu učvrstiti, podići i podmaltiti lice. Stručnjaci su izašli u susret svima koji žele da lepo izgledaju i u poznim godinama o pondudlia vežbe za lice i vrat. Radite svakodnevno ove vežbe i sigurno ćete izgledati bar pet godina mlađe.

Vrat
Stanite uspravno i usredite se na držanje. Prav položaj glave je najbolja garancija za lep izgled vrata. Pokušajte i da stojeći pravo gurate donju vilicu prema napred da biste napregnuli mišiće vrata. Zadržite mišiće u napetom stanju od dve do tri sekunde, zatim ih otpustite i opustite se. Ponovite vežbu 10 puta.

Ovako to radi Eva Fraser u svojoj 80- toj godini ...

Brada i obrazi
Stavite šaku ispod brade. Lagano otvorite donju vilicu i gurajte je prema šaci kako biste stvorili otpor. Držite vilicu napetom položaju oko 6 do 10 sekundi, zatim je ponovno otpustite. Ova vežba zateže mišiće ispod brade i mišiće vilice. Ako pravilno vežbate imatćete čvrstu bradu i obraze.

Obrazi
Naduvajte obraze. Tapkajte obraze prstima obe ruke, polako ispuštajući vazduh sa svakim dodirom.

Usne
Raširite usne i čvrsto pritisnite jednu uz drugu. Osetite napetost u mišićima koji okružuju usta. Otpustite napetost i opustite se na trenutak.

Oči
Postavite palac i kažiprst obe ruke ispod obrva i na jagodice ispod oka. Široko otvorite oči, a zatim ih pokušajte zatvoriti i treptati. Primetićete da vam se mišići oko očiju napinju svaki put kad pokušate treptati.

Čelo
Postavite prste obe ruke vodoravno preko čela. Zatim podižite obrve i kapke suprotno otporu prstiju. Zadržite napetost oko šest do deset sekundi, zatim otpustite.

Ako vam sve ovo zvuči prekomplikovano pokušajte da vežbate jogu za lice, pa vidite kako ...

lepotalicenega koževežbanje