Pantić: Prezadovoljan sam rezultatima i igrama

Za njega, kao i za Ognjena Mudrinskog i Nenada Milijaša nije bio potreban period adaptacije i privikavanja iako su stigli u „minut do 12″.

Odličan igrač, sjajnih fizičkih karakteristika dodatno je učvrstio poslednju liniju tima crveno-belih.

"Igrama i rezultatima u ovih mesec dana koliko sam na Marakani, mogu da budem prezadovoljan. Zabeležili smo u tom periodu sve pobede, i verujem da će naša serija trijumfa trajati dosta dugo", rekao je Pantić koji je na jučerašnjem susretu u Ivanjici zajedno u tandemu sa Milanom Jovanovićem dosta učestvovao u ofanzivnim akcijama.

"Pritiskali smo ekipu Javora tako da smo i mi štoperi mogli da krenemo napred. Jovanović je asistirao kod gola Mudrinskog, ja sam takođe dva puta centrirao Kasalici, što samo pokazuje da smo prava ekipa i da u određenom trenutku, svi možemo na terenu da ispunjavamo više zadataka" ocenio je Pantić.

Do kraja izuzetno teškog ciklusa utakmica, ostalo je još gostovanje u Subotici. Ni stariji poznavaoci fudbala ne mogu na "prvu“ da se sete, kada je Crvena zvezda imala gušći kalendar i toliko gostovanja.

"Naporno je, ali nam pobede daju novu energiju. Spremamo se da u nedelju slavimo u Subotici, i da sa maksimalnim učinkom okončamo mini-turneju. Ne očekujem lak meč u nedelju, Spartak je dobar tim sa dosta iskusnih igrača" izjavio je Pantić, fudbaler koji poseduje sve karakteristike modernog fudbalera. Posebno se izdvaja načinom na koji igra kada ima loptu, jer svaki pokret izvodi u sprintu.

"To je valjda dobro. U privatnom životu sam hiperaktivan, pa se to prenosi i na teren. Uvek negde žurim, volim brzinu" zaključio je Pantić, koji osim na poziciji štopera, može da igra i desnog, odnosno po potrebi i levog beka.

aleksandar pantićfk crvena zvezdafudbal