Čava: Od BSK-a nova serija pobeda

"Posle utakmice u Subotici, imali smo tri dana slobodno, koje smo iskoristili da se odmorimo i osvežimo. Sada smo ponovo u trenažnom ritmu, radimo, trudimo se da što pre zaboravimo izdanje protiv Spartaka. Nismo kompletni, fale nam reprezentativci, tako da nam je na treninzima priključeno par igrača iz Omladinske škole, kako bismo mogli da sastavimo dve ekipe", ističe Miloš koji jedva čeka nastavak sezone.

Crveno-beli će iskoristiti pauzu zbog obaveza nacionalnih timova da odigraju prijateljski meč u petak, 12. oktobra protiv ekipe Železničara u Lajkovcu.

"Svima bi nam bilo lakše imamo priliku da u takmičarskoj utakmici ispravimo loš dan protiv Spartaka. Ali, šta je tu je, moramo da sačekamo 20. oktobar i susret sa Borčanima. Takođe, bili smo i veoma iscrpljeni zbog žestokog ritma mečeva i čestih putovanja. Jasno nam je da smo profesionalci i ubeđen sam da ćemo popraviti formu i već od naredne utakmice ponovo ući u seriju pobeda“, ne ostavlja dilemu Dimitrijević i dodaje da on i njegovi saigrači i dalje čvrsto veruju u sebe.

POGLEDAJ VIDEO: Spartak - Crvena zvezda 3:0

"Nema govora o padu samopouzdanja. Jesmo ubedljivo poraženi u Subotici, ali smo pre toga vezali sedam pobeda protiv dobrih i tradicionalno neugodnih rivala".

Svakom igraču mnogo je lakše da na terenu pruži svoj maksimum kada je apsolutno fizički spreman.

"Povreda je prošlost, potpuno sam zdrav što mi je najbitnije. Nedostajalo mi je snage zbog treninga koje sam propustio da pokažem sve što mislim da mogu. Smatram da će mi upravo zbog toga ova pauza dobro doći i da ću fizički maksimalno pripremljen dočekati nove izazove", zaključio je Dimitrijević.

fk crvena zvezdafudbalmiloš dimitrijević