Upoznala ga na FB, pa je ubio posle 7 sati!

Juče je započelo suđenje tzv ubici sa Facebooka, dvadestogodišnjem Džeriju, koji je u aprilu 2011. godine ubio šesnaestogodišnju Lindu koju je upoznao na ovoj popularnoj društvenoj mreži.

Nakon što ga je prihvatila za FB prijatelja, sve je počelo da se prebzo odvija, što se fatalno završilo po nesrećnu devojku, piše list "Bild", a prenosi hrvatski "Dnevnik.hr".

Svoje svedočenje u sudnici, Džeri je započeo rečima da mu je žao i slabašnim glasom opisao kako je došlo do seksa između njih dvoje. Nakon toga, među njima je izbila žestoka svađa jer se Linda razbesbela što se on premišljao da li da je odveze do njenog momka.

U naletu besa, ova tinejdžerka uzela gvozdeni čekić, zatim i kuhinjski nož i nasrnula na Džerija, pa si počeli de se bore. "Tu sam izgubio kontrolu i pomutio mi se razum", izjavio je Džeri.

Po nalazu obdukcije, Džeri je je Lindu 13 puta udario čekićem po glavi, a onda devet puta izbo nožem. Devojka je iskrvarila na smrt, a one njeno telo autom odvezao u šumu. Nakon nekoliko dana odlučio je da se sam prijavi policiji.

Suđenje se nastavlja, a ubici sa Facebooka preti kazna za ubistvo od 15 godina zatvora.

facebookubistvo