Modrić: Ronaldo i Bejl nezaustavljiv tandem

"Real bi za Bejla bio pravi izbor. Mi smo veliki klub i sigurno bismo mu pomogli da ostvari svoje snove kod nas, a to je da se takmiči u Ligi šampiona svake sezone. Voleo bih kada bi Bejl došao u Madrid i da zajedno s Ronaldom bude nezaustavljiv tandem", rekao je Modrić, a preneli su britanski mediji.

Luka Modrić je istakao da je Geret Bejl jedan od najboljih igrača u engleskoj Premijer ligi i da bi svaki klub na svetu želeo da ima 23-godišnjeg Velšanina u svom timu.

"Postoje mnogi dobri igrači u Engleskoj, ali za mene je Bejl jedan od najboljih. Ne postoji klub na svetu koji ga ne bi želeo u timu. On je igrač koji plaši odbrambene igrače, zasigurno je i jedan od najboljih u svetu", kazao je 27-godišnji fudbaler.

Modrić je dodao da će Bejl u skorijoj budućnosti još vise napredovati i da bi njegovom kvalitetu mnogo doprinelo igranje u inostranstvu.

"On je inteligentan momak sa odličnim sposobnostima i sigurana sam da će uskoro još vise napredovati, a za njega bi najbolje bilo da nastupa u inostranstvu i dokaže svoj kvalitet", zaključio je Luka Modrić.

Bejl je 2007. godine došao iz Sautemptona u Totenhem za koji je nastupio 176 puta i postigao 36 golova, dok je za reprezentaciju Velsa nastupio 38 puta i dao devet golova.

Beta

fudbalgaret bejlluka modrićreal madrid