Stojadinović: U petak odluka o treneru i predsedniku Zvezde

"Sale Janković je podneo izveštaj o radu u prethodna tri meseca. Podneo je ostavku Radnoj grupi i to je bila glavna tema (sastanka). To je jedna veoma ozbiljna odluka da bismo mogli da je donesemo odmah, ali u narednih par dana ćemo doneti odluku da li se ostavka prihvata", kazao je Stojadinović novinarima u ponedeljak posle ponoći na stadionu Zvezde.

Zoran Stojadinović je bio jedini član Radne grupe raspoložen za razgovor posle sastanka koji je počeo oko 22.00, a završio se nešto više od pola sata posle ponoći.

"Niko nije razmišljao da ćemo doći u ovu situaciju. Svi smo se nadali da će Sale ostati trener i ovo nas je zateklo", dodao je Stojadinović.

On je kazao da će Zvezdina radna grupa u petak imati sastanak sa Upravnim odborom na kojem će se razgovarati i o kandidatima za predsednika crveno-belih.

U beogradskim medijima se kao novi predsednik Zvezde navodi nekadašnji rukovodilac kluba Dragan Džajić.

Zoran Stojadinović je, međutim, kazao da se sinoć nije pričalo o tome.

"U petak će biti tema kandidati za predsednika. Koliko se sećam, večeras nismo pričali o tome", rekao je Stojadinović.

Džajić, koji je trenutno predsednik Radne grupe, zamolio je novinare da ne govori o svom mogućem povratku na čelo Crvene zvezde, dok je prvi čovek sportskog društva crveno-belih Petar Škundrić posle sastanka na "Marakani" kazao: "Odluka je njegova. Svi su za Džajića".

Sastanku desetočlane Radne grupe sinoć je, kako agencija Beta saznaje, prisustvovalo devet članova, pošto je izostao Miodrag Lemajić.

Beta

aleksandar jankovićdragan džajićfk crvena zvezdafudbalzoran stojadinović