Vujošević: Pojedinci nisu dorasli Partizanu!

Trener Partizana, Duško Vujošević je podsetio na napornu nedelju koja je iza njegovih izabranika, ali i priznao da je ovaj neuspeh težak udarac za Partizan.

"Težak poraz. Proizilazi iz neke emotivne potrošenosti posle ispadnja iz Evrolige i krize novog početka, takmičenja u Jadranskoj ligi gde je svaka utakmica kvalifikaciona kada je u pitanju Evroliga sledeće godine. Mi smo takvu kvalifikacionu utakmicu izgubili. U pojedinim momentima pojedinci nisu pokazali da su dorasli situaciji", rekao je Vujošević.

Duško Vujošević dodaje da ne postoji opravdanje za ovaj poraz, ali i da Solnok nije tako loš kao što to njegovi rezultati govore.

"Ne postoji ni jedno opravdanje. Solnok je dobra ekipa, ali kada je u kompletnom sastavu ona je bolja nego što pozicija na tabeli pokazuje, međutim to što mi iz utakmice u utakmicu ponavljamo neke greške, praktično ne govori dobro. Veoma težak poraz, uopšte nije dobra situacija. Solnok nije loša ekipa, oni su dosta utakmica odigrali bez nekoliko igrača koji su bili povređeni sada su u kompletnom sastavu, a Partizan je veliki izazov".

duško vujoševićjadranska ligakk partizankošarka