Kristijan Golubović: Ja sam nekontrolisano human, ljagu s drogom su mi smestili političari!

Za sebe kaže da “kako god da se obrne i okrene, biće uvek tuđa nesreća”. Napominje i da je “rođen da ga svi iskorištavaju, ne zato što je naivan i glup, već zbog toga što je nekotrolisano human“, piše Telegraf.rs

Na pitanje da li je kriv za dela koja mu stavljaju na teret i kada je sve počelo Kristijan Golubović kratko kaže "nisam kriv".

- Istinitije je reći da mi je ljaga sa drogom namerno nameštena. A sve je počelo za lokalne izbore, za opštinu Voždovac. Kod mene u kući su bila dva čoveka i nudila mi stan u centru grada i veliki novac da svojim svojim fanovima lobiram da na opštini Voždovac glasaju za Demokratsku stranku. Međutim, ja sam ih odbio, rekavši: “Glasaću za one koji su mi u srcu, a to nisu žuti”. Nisam ni posumnjao da sam sam sebi stvorio neprijatelje, ali ipak se tako dogodilo . Kada me je oko glasanja poslušalo jako puno mlađih glasača, mom mirnom životu je došao ekstremni kraj!

Leđa su mu, kako priča, okrenuli svi nevernici "koje je svojom žrtvom bukvalno iznedrio".

- Prijatelja imam svuda, pa i u novoj vlasti. Sviđaju mi se kako rade i u ovom trenutku bih želeo da Srbija sa njom konačno krene napred. Možda ću nekome nakon ovih mojih reči izgledati kao ulizica. Taman posla, ne želim ništa za sebe. Ja samo verujem razumnijoj varijanti koja je trenutno u vrhu, koja neće uništavati svoj narod kao prethodnici. Intelekt i srce su presudili u izboru, a ne bilo kakva korist, jer ni ja ni ljudi oko mene nisu u tom fazonu. Moj trenutni status to potvrđuje. Niko mi ne pomaže, niti tuđu pomoć želim.

Kristijan Golubović negira da se sretao sa ljudima iz SNS-a.

- Ja se u politiku nikada nisam mešao, iako je poznajem i razumem se u haos koji su političari pravili Srbiji u prethodnih deset godina.

On kaže da je napisao i dve od pet knjiga autobiografije.

- Neljudski nemir mi nije poremetio red u glavi i mir u srcu. To je večna enigma mojim neprijateljima. Poručujem im da ću se vratiti puno jači i mudriji i sa ovog sivog i praznog mesta, na koje su me oterali sa namerom da patim. To je uradila grupa manijaka sa ciljem da narodu ogadi sam pomen mog zvučnog imena. Radi se o zaostalom deliću mehanizma iz onog doba kada su me vrbovali da ubijem predsednika stranke koja je sada na vlasti, kojoj su nekada pripadali “Naprednjaci”. Bio sam oran da ubijem nekog ustašu, ali svog Srbina – nikada.

- Stidim se kada me prepoznaju kao kriminalca, a to sam bio najmanje u životu. Imam milion vrlina, čisto srce i dobru dušu. Mišići, tetovaže i šašava impulsivnost koje posedujem ponekad zna da nanese bol drugima, ali uglavnom onima koje pređu krajnje granice mojih principa. Nadam se u pobedu za moju istinu, jer sam naguran u priču kojoj i genetski uopšte ne pripadam. Prezirem svaki porok, a drogu, cigarete i lekove posebno. Ja svuda i uvek od minusa izvučem plus, a to mi je hobi - jasan je Golubović.

On priznaje da se razišao sa ženom, kako kaže, sve zbog novca.

- Ona je tvrdila da je poslednjih godina naše veze bila mlada i neiskusna. Zanimljivo je, međutim, da nijednog trenutka nije bila neiskusna dok je trošila moj novac. A kada je novca nestalo, kada je trebalo da zapne, onda je bilo “Zbogom dragi”! Nikada mi se nije fizički dopadala, već sam je zavoleo nakon par godina naše veze. Ubedila me je ponašanjem i pričama da mi je pravi prijatelj. Nažalost, a i na moju sreću, to nije bilo tako. Ona je sada prošlost sa kojom ću definitivno priču završiti na sudu razvodom.

Kristijan priča za Telegraf i da je žalosno što građani Srbije odštetama moraju da plaćaju bezrazložno "mučenje moje majke i telohranitelja koji su nevini proveli grozno vreme u pritvoru".

Telegraf.rs

kristijan golubovićsnszatvorzatvorenici