Saopštenje Tijanine porodice: Pomoć nam je i dalje potrebna, hvala vam što ste uz nas

Novac za depozit koji se šalje klinici u Hjustonu je prikupljen i poslat na račun banke, kako bi se dobila sva potrebna dokumenta za Tijanu i njen odlazak u Ameriku.

Preostali dug se takođe još uvek prikuplja i prikupljaće se sredstva za sve ostale troškove lečenja.

Postoperativno lečenje ne traje dva dana i humanitarne akcije treba da se nastave.

Hvala svim ljudima dobre volje, koji su učestvovali grupno, pojedinačno i na bilo koji način u prikupljanju sredstava za Tijanin odlazak na transplantaciju srca.


Najlepše bismo zamolili novinske kuće, agencije, portale, novinare i sve ličnosti koje prenose informacije o privatnim detaljima života porodice Ognjanović, da budu dostojanstveni i kulturni.

SMS broj za Tijanu - 3243

SMS broj su otvorili Telekom i Telenor, a korisnici slanjem poruke po ceni od 100 dinara mogu da daju svoj doprinos za malu Tijanu.

Poruka može biti prazna ili sadržati bilo koji simbol.

Zamolili bismo vas da sačekate zvanične informacije o prikupljanju novca, prikupljenoj sumi, koje možete da vidite na jedino na zvaničnoj Tijaninoj Fejsbuk grupi. Imajte na umu da novac ne može da se skupi za tri dana, niti za nedelju dana, da je tako akcija ne bi trajala mesecima. Vaša pomoć nam je i dalje potrebna i hvala vam što ste uz nas sve ovo vreme.

Podvlačimo, sve informacije koje su napisane na Tijaninoj Fejsbuk stranici od strane administratora su jedine zvanične i molimo vas da te informacije smatrate referentnim pri pisanju vesti.

Ubuduće, imajte obzira prema obavezama za pripreme za put i putovanje, kao i prema samoj Tijani i operaciji koja joj sleduje.

Apelujemo da nam pomognete da se u miru, staloženo pripremimo za odlazak u Hjuston i da nam ne zamerate što sada nismo u mogućnosti da na vaše zahteve odgovorimo. O svim akcijama bićete pravovremeno obavešteni.

Hvala Vam svima na ogromnoj podršci i pomoći i imajte obzira prema porodici Ognjanović.

U ime porodice Ognjanović Sergej Trifunović, Branislav Trifunović, Antonije Pušić, Sandra Kovačić i Ivana Šantić

humanitarna akcijasrce za tijanutijana ognjanović