Vujoševiću dva meča suspenzije, Zvezda bez publike

Vujošević se na meču odigranom u sredu u hali Pionir fizički sukobio sa sudijom Urošem Obrkneževićem, a moraće da plati i 23.600 dinara zbog tehničke greške. Pomenuti sudija suspendovan je na tri meča zbog neprimenjivanja pravila.

Zvezda je kažnjena igranjem bez publike jer su pojedini navijači iz prvog reda ušli na teren u pomenutoj utakmici, a jedan od njih je pogodio loptom Vujoševića, zbog čega će klub morati da plati i 59.000 dinara. Takođe, crveno-beli će morati da plate dodatnih 118.000 dinara zbog nesportskog ponašanja gledalaca i ubacivanja predmeta na teren.

Zbog međusobnog fizičkog sukoba koji je rezultirao isključenjem, košarkaš Partizana Davis Bertans dobio je jedan meč suspenzije i novčanu kaznu od 118.000 dinara, dok je bolje prošao igrač Zvezde Bojan Subotić pošto će morati da plati 59.000 dinara.

Novčanu kaznu od 59.000 dinara zbog nesportskog ponašanja prema sudiji Obrkneževiću moraće da plati i sportski direktor Partizana Dragan Todorić. Igrač Zvezde Damarkus Nelson kažnjen je sa 23.600 dinara jer je, prilikom sukoba Bertansa i Subotića, utrčao u teren sa klupe.

Preostala dvojica sudija sa ove utakmice Dragan Nešković i Milan Mažić dobili su po jednu utakmicu suspenzije, takođe zbog neprimenjivanja pravila igre prilikom ulaska Nelsona na teren.
Partizan je u sredu u drugom kolu Superlige savladao Crvenu zvezdu sa 77:67.

(Tanjug)

duško vujoševićkk crvena zvezdakk partizankošarkasuper liga srbije