MUTA POBESNEO: Ne daš mi tajm aut, sram vas bilo!

Miroslav Nikolić je bio besan posle meča zbog spornih situacija u završnici, pošto je rekao da su sudije pogrešile. Trener Kragujevčana je kazao da je centar Zvezde Raško Katić izbacio loptu u aut pre poslednjeg napada svog tima, kao i da je Igor Rakočević napravio korake.

Na kraju zapisnički sto nije dodelio tajm-aut Radničkom pre poslednjeg napada, iako je to tražio prvi pomoćnik Nikolića, Branko Maksimović, što ima pravo po propozicijama.

"Sram vas bilo! Imate zapisnički sto koji spava. Mladi sudija je pogrešio za aut... pa nam ne dosude korake Rakočevića, ne daš mi tajm aut, sram vas bilo. Nije u redu da se na takav način izgubi ovako bitna utakmica", rekao je Nikolić.

On je kazao da su ti propusti pitanja za komesara takmičenja Predraga Bojića, ali je kazao i da je njegov tim loše igrao.

"Mi smo slabo odigrali, dali smo im pobedu. Mnogo smo loše odigrali u napadu, a (Aleksandar) Ćapin, koji je najbolji igrač, mnogo je grešio. Poslednji napad uopšte nije trebalo da bude ovakav, jer je trebalo ja da rešim utakmicu i napravim akciju", rekao je Nikolić.

Beta

kk radnički kragujevackošarkamiroslav nikolićsuper liga srbije