Naši "delfini" nesrećni u ljubavi

Rađen pati, a provodi se
Posle pet godina braka sa Anom Kokić, Nikola Rađen priznao je da ga je ona ostavila i sa sobom povela ćerke Ninu i Teu. Iako nije otkrio razloge razlaza, Rađen je otkrio da pati i da se nada da će mu se Ana vratiti. A gotovo paralelno sa tim mediji su objavili njegove fotografije iz noćnog provoda sa Nikolijom Jovanović, ćerkom Vesne Zmijanac, na kojima ne deluje nimalo tužan.

Šapić ćuti o vezama
Aleksandar Šapić se u jeku svoje sportske slave oženio udovicom ubijenog biznismena Sredoja Šljukića. Posle nekoliko godina par se razišao bez neke velike pompe, a Šapić je ostao dosledan tome da ne komentariše svoj ljubavni život - čak ni danas, kada navodno čeka dete sa fotomodelom Milicom Rajačić.

Gde je Sorova burma?
Iako mediji nisu pisali o neverstvima golmana vaterpolo reprezentacije Slobodana Sora, zgodni Novosađanin se kratko zadržao u bračnim vodama, a evidentno se dopada devojkama. Kako vaterpolisti po prirodi posla ne mogu da nose nakit, diplomirani informatičar je u znak odanosti svojoj tadašnjoj supruzi istetovirao burmu.

Rialiti zvani “Nata i Dača”
I vrapci znaju sve o Danilu Ikodinoviću i Nataši Bekvalac, o njihovoj grandioznoj ljubavi, koja se kao kula od karata srušila upkos višegodišnjim naporima da je spasu, što su mediji detaljno ispratili. Inače, Dača iza sebe ima još jedan (propali) brak.

Vanja najpoželjniji
Vanja Udovičić je u brojnim anketama izglasan za najpoželjnijeg muškarca ne samo u sportskim vodama nego i u javnom životu. I dok hiljade žena uzdiše za njim, on po svojim muškim principima ne otkriva gotovo ništa iz privatnog života. Mediji su više puta spekulisali o njegovim vezama a pisalo se da čak ni naša najlepša tiniserka Ana Ivanović nije odolela Vanjim čarima.

Izvor: 24sata

aleksandar šapićdanilo ikodinovićnikola rađenslobodan sorovaterpolo