PROVOKACIJA: Albanski sajt promoviše prodaju srpskih organa (FOTO)

U sekciji o klinici piše da klinika radi dugi niz godina i poseduje listu "vernih" kupaca, koji mogu da potvrde njihov rezultat. Na sajtu, koji je očigledno napravljen kao provokacija, piše da je klinika specijalizovana za tranplantaciju organa i da su razvojem tehnologije sada u mogućnosti da lako obavljaju operacije.

Na sajtu, koja izgleda poput oglasne table za trgovinu srpskim organima, piše i "Ne propustite novu kolekciju Srba". Postoji i deo sa naslovom "za etničke Srbe" u okviru koga piše "besplatan transport do naših objekata, besplatan prvi pregled, specijalne ponude".

U odeljku koji je "bavi" životnom sredinom, stoji "štitimo okolinu reciklirajući vas"!

Među svojim klijentima svrstali su Vuka Jeremića, ispod čije fotografije piše da je oštećeni mozak zamenio svinjskim tkivom i sada se oseća odlično.

Pored Jeremića tu je i izjava Karle del Ponte, ali i Albanke ispod čije fotografije piše da se istraumirala kada su njenom kučetu otkazala pluća, ali je sada problem rešen "srpskim" plućima.

Ovaj bizarni sajt ima i svoju Fejsbuk stranicu, na kojoj se mogu videti fotomontaže i video snimci koji su usmereni protiv Srba.

Izvor: PRES

albancitrgovina ljudskim organima