Cosmopolitan & Avon Spa Day

I vrednicama iz medijskih kuća ponekad treba opuštanje & famozno ‘’ne radim ništa’’. Možda je jedan dan nije dovoljan da se pluća očiste od smoga, snizi krvni pritisak i opusti ‘’kompjuterski vrat’’, ali zelenilo & lenčarenje su i na kratko tako dobra stvar. Cice od akcije su pokazale da znaju to da iskoriste! A ‘’Babe’’ su im tome sasvim fino pomogle! 

Upravo tako, hlorofilno & relaksirajuće, bilo je u četvrtak 10. avgusta u Country Club-u ‘’Babe’’, samo sat vremena udaljenom od beogradske akcije. Divne dame iz magazina ‘’Cosmopolitan’’ i kompanije ‘’Avon’’ su svoje prijateljice iz brojnih medijskih kuća počastile Spa Danom opuštanja i druženja u trendy selu Babe na samom početku Šumadije. 

Akcija uspela! Medijske cice su se opustile, isćaskale, uživale u masažama, šminkanju i kozmetičkim tretmanima s mirisom egzotičnih svetskih destinacija. Neke su se bućnule u bazen, druge (pre)grejale u sauni i parnom kupatilu, a samo retke su iskoristile dve najbitnije činjenice: priroda u tom kraju je apsolutno fenomenalna, a kiša u tom trenutku sasvim blaga, opuštajuća. 

Ipak je greh izolovati se u hotelu, ma kako lep on bio, dok je oko vas oaza. Šteta, niko nije bio raspoložen za tenis ili neki drugi sport na odličnim terenima. Prihvatamo da se svako opušta na svoj način, ali nema tog spa ili wellness tretmana koji može da zameni šetnju šumskom stazicom s aromom divlje nane. To je wellness po definiciji! Btw, pomenutom ‘’wellness’’ stazicom se uz blagi hiking stiže do divnog padoka s konjima. Ne sumnjamo da im je ovo okruženje idealno, samo te ograde... 

Masaže, maske, kremice, šetnje, kafice, pristojan (mada ne baš i nezaboravan) ručak – sve je to bilo super, ali kako su se dame oduševile numerološkim savetovalištem?! Izgleda je to bio hit događaj. Gospođa numerolog nije imala minuta pauze, samo je sabirala datume rođenja, savetovala, predviđala... 

Nakon opuštanja, sabiranja i ćaskanja, dame su pogledale kratku reviju ‘’Avon’’ nakita i torbi, a najsrećnije tri su predstavljeno osvojile u nagradnoj igri. Samo da se zna, Nadlanu.com ne samo da poklanja razne karte i stvarčice, nego i osvaja kada kolege nagrađuju. Pobednici ili srećnici? I jedno i drugo! 

Cosmopolitan & Avon Spa Day je definitivno akcija koju treba pohvaliti. Svima je legla, čak i (nažalost) malobrojnim momcima-kamermanima-fotografima. Nataša Davidov, zarazno smirena & nasmejana Cosmo-urednica, nam je otkrila da ’’ideja o Spa Danu za kolege potiče iz Njujorka, gde se sličan dan opuštanja održava tokom radne nedelje na kojoj učestvuje 55 svetskih urednika ’Cosmopolitan’-a’’. 

’’U decembru je održan zimski Spa Dan, a sada i letnji, u saradnji sa ’Avon’-om čija kolekcija ’Planet Spa’ potpuno odgovara ovom događaju. Takođe, ’Cosmo’ je započeo i internacionalnu saradnju sa ’Avon’-om u čijem katalogu će aktivnim Cosmo-ženama ubuduće predlagati razne modne i make-up kombinacije kao dokaz da se ne mora imati puno novca da bi se lepo izgledalo’’, rekla je Nataša Davidov, urednica srpskog izdanja magazina ’’Cosmopolitan’’, za Nadlanu.com. 

CosmoGirls, c ya soon! 

Katarina Milovanović