Petar Golubović: Vreme je za OFK Beograd!

"Utisci su se slegli, sada smo skoncentrisani na prvenstvo i orijentacija nam je isključivo okrenuta ka obavezama u OFK Beogradu." Prošle sezone je Petar igrao na poziciji centralnog odbrambenog igrača i desnog beka, ali odlično se snalazi i na poziciji zadnjeg veznog: "Moja obaveza je da pružim maksimum, šta god še traži od mene da igram. Mislim da sam se dobro snašao i na toj poziciji, jer sam imao iskustvo sa mestom zadnjeg veznog. Što se mene tiče, neće biti nikakvih problema na kojoj god poziciji da se nađem."

Sledi gostovanje u Subotici: "Pobedili smo u prvom kolu gradskog rivala Voždovca i očekujemo da u dobrom raspoloženju i sa dobrom fizičkom spremom se suprostavimo Spartaku. Ako ispoštujemo dogovor iz svlačionice, očekujem nastavak pobedničke serije."

Petar je kovertirao evropski šampionat, međutim ističe da mu je najjači utisak ostavilo podizanje pehara: "Osećaj je fenomenalan. Sav trud, znoj i borba se isplatila - san se ostvario. Uspeh nam je svima odskočna daska za dalji tok karijere, ali tek sad moramo medalju da opravdamo i da nastavimo dalje da radimo dobro. U ovom trenutku sve je podređeno OFK Beogradu. Očekujem plasman među prve tri ekipe i izlazak na evropsku scenu. Verujem i da ćemo igrati najlepši fudbal u ligi."

Petar je istakao još jednu bitnu stvar: "Razlog više da se dođe na Karaburmu i da se gleda ekipa pored kvaliteta koji posedujemo i kvaliteta igre koji pružamo je i ta činjenica da je Petković kapiten mlade reprezentacije, a Pavlovski i Zđelar u svojim selekcijama. To je dokaz da se u OFK Beogradu dobro radi i da ključni igrači selekcija igraju u plavo belom dresu."

fudbaljelen super ligaofk beogradpetar golubović