Rasplamsajte strasti: Seks koji će vam pomutiti pamet

Promena okoline

Vođenje ljubavi daleko od kuće može doneti neizmeran osećaj romantike i podstaknuti "zločaste" seksualne maštarije. Zbog čega je to tako? Promena mesta u ljudskom mozgu je zapravo okidač za oslobađanje dopamina, takozvanog hormona "ljubavi" koji pobuđuje našu želju za seksom.

Promena odeće

Žene se na godišnjem odmoru često oblače provokativnije. Leti, na odmoru je dozvoljeno da se raskopča koje dugme više, što muškarce svakako neće ostaviti ravnodušnim. Zbog toga široke pamučne pidžame i podočnjaci su nešto što bi trebao da ostavite kod kuće, a putni kofer da napunite seksi negližeom i mirisnim kremicama.

Novi ukusi

Osim za odmor i uživanciju, godišnji odmor je rezerviran i za hedonizam kada je hrana u pitanju. Novi ukusi i egzotična pića su svakako okidači za burne noći u postelji.

Sporiji tempo

Na godišnjem odmoru vreme "teče" sporije. Nema jurnjave na posao, po decu i drugih obaveza. Iskoristite i vi ovaj sporiji tempo i posvetite se sebi i partneru. Uživajte u dugim šetnjama na plaži, razgovarajte i prepustite se čarima koje život donosi.

Izvor: 24sata

pozeseksstrastizavođenje