Koje njegove greške ne bi trebalo da opravdavaš

1. Čuva svoj mobilni kao FBI tajne dokumente
Mobilni mu je uvek uključen na bešumno, okrenut ekranom prema dole, zaključava ga, nosi sobom, čak i pod tuš i slično. Zašto bi to radio ako ništa ne krije?

2. Ni nakon pola godine te nije upoznao ni sa jednim članom porodice
Ne poznaješ čak ni njegovog malog brata, a kamoli nekog drugog. Sigurno postoji razlog zašto je to tako, a ti zaslužuješ da ga znaš.

3. Druži se s bivšom... često
Nije u redu ni da se druži s njom u okviru zajedničkog društva, a kamoli ako s njom ide na solo kafe i ručkove.

4. Igra toplo-hladno
Svi volimo tu igru, ali na početku. Nakon nekog vremena ona više nije zabavna i ne izaziva uzbuđenje, nego živciranje. Ako je sad i zvanično s tobom, čemu bilo kakva gluma i igrice?

5. Mamu tretira kao kraljicu, a tebe kao... sluškinju
Lepo je kad muškarac ima dobar odnos s mamom, ali predobar... Znaš na šta mislimo - čuju se pet puta dnevno, još uvek je zove da je pita za savet, ona ima ključ od vašeg stana i pametnija je od svih zajedno.

6. Čudan je u okruženju tvoje porodice
Ćutljiv je, izgleda kao da bi se najradije rasplakao i pobegao, a na poziv na venčanje tvoje sestrične odgovorio je sa: "Je l' baš moramo da idemo"? Vreme je da raskrstiš sa takvim muškarcem.

7. Njegov raspored je prenatrpan
Ali ne uključuje tebe. Možda je vreme da mu objasniš da je poenta veze da se viđaš s njim, a ne sa drugim momcima koji bi našli vreme za tebe. Podseti ga na to kad već treću subotu provede s drugarima, igrajući "Play Station" ili ode u provod.

8. Tvoje želje nisu njegova zapovest
Momak kojem je u krevetu bitno samo njegovo zadovoljstvo je onaj kome se daje korpa i čiji se broj briše, jer budi sigurna da neće biti sebičan samo u krevetu.

Izvor: 24sata

greškeopravdanjeveza